Mam pytanie
Czy ktoś kupił już te dywaniki?
Jeśli tak to zrobi ktoś zdjęcia i wstawi![]()
CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
Mam pytanie
Czy ktoś kupił już te dywaniki?
Jeśli tak to zrobi ktoś zdjęcia i wstawi![]()
To ja powtórzę się po raz kolejny - mam swoje ponad rok i napisy mają tylko niewielkie ślady użytkowania. Dywaniki są regularnie odkurzane i trzepane, nie piorę nie szoruje żadną szczotką i napisy wyglądają dobrze. Wszystko zależy od sposobu użytkowania bo wszystko da się zniszczyć
Dokładnie![]()
Te dywaniki już ponad rok sprzedajmy i myślę że w sumie rozeszło się już ze 200 kompletów![]()
Musiał to ktoś napisać już ale:
Ładniej by było jakby napisy były nitką szyte. I dłużej by przetrwały (nadruk to nadruk, każdy kiedyś zejdzie). Dałoby radę, żeby ta firma wyszyła napis, czy oni się tym już nie zajmują?
Oczywiście, że by podniósłAle można zrobić dywaniki PREMIUM z nadrukiem i PLATINUM (czy jakkolwiek inaczej) wyszywane.
A wydaje mi się, że jeżeli cena nie przekroczyła by 200 zł to i tak dużo ludzi kupiło by wyszywaneJa bym kupił
![]()
Ja tam nie wybrzydzam i już zamówiłem.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Jak przyjdą to porównam do fabrycznych. Tylne zostawiam bo wyglądają jak nowe. Ja tylko dywaniki traktuje odkurzaczem więc powinno być ok. Byle się szybko nie przetarły a w zasadzie od kierowcy.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Ja się nawet zdecydowałem bez tej dodatkowej podkładki pod nogi kierowcy.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA