No to w ramach reklamy to za free![]()
No to w ramach reklamy to za free![]()
Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
TEL.515-428-547
Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn
https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458
Buahaha nie ma opcji po cennik Cennik Zapraszam na mikk987@wp.pl lub gg 12574626
Wszystko jest do dogadania !!
A i termin da się ustalić i właśnie najlepiej po 10 najlepiej około 15 - 16 czerwca![]()
To może wogóle zróbmy z tego mini spota i maly_swd pochwalisz się efektami pracy MOKI'ego ? Ustawcie się na któryś czwartek bo co tydzień mają spoty w galmoku. Co 10 par oczu to nie jedna![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
chickenos
wiadomo że głębokich rys nie da się zlikwidować polerką, ale żeby żadne rysy nie zniknęły nawet najmniejsze?
po dokładnym oglądaniu zauważyłem jeszcze inne "kwiatki": jakiś różowy osad/pył w szczelinach, na światłach, na podszybiu, porysowane klamki - zajechane pewnie tarcza polerską
za taką fuszerkę nie powinieneś dostać ani złotówki....
odradzam wszystkim tego osobnika
Ostatnio edytowane przez booczeek ; 22-05-2012 o 18:54
Kolego booczeek czy doszła do Ciebie odpowiedź na Priv ?
Bo kurcze nie wiem czy wysyłają się te wiadomości ode mnie ...
![]()
Jestem za, wiec ja ide na test... a pozniej na spocik sobodni w Arkadii albo innym...
Co do robienia za free - to sory ale trzeba sie cenic... ogolnie za free to nawet wpierdolu nie da sie dostac;p
Czekam![]()
Tylko proszę o kontakt ... Bo niestety na forach często nie bywam najlepiej gg lub mail![]()
to pewnie róż polerski, dla odświeżenia szyby przedniej, a jeśli światła są szklane to i im sie mogło dostać![]()
najważniejsze, że moim zdaniem powinieneś auto otrzymać umyte z tego syfu, a nie bujac się jeszcze z tym samemu, żeby doprowadzić auto do ładu po pastach.
no chyba, że tak sięumówiliście, że sam sobie myjesz auto po korekcie
1+1 = 69czyli Wyższa Matematyka Stosowana
A spoty w Arkadii są w niedzielę a nie w sobotę o ile mnie pamięć nie myli...
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
faktniedziela... to wyjasnia czemu jak bylem w sobote to nikogo nie bylo;p