L L L Lcaise
nie, nie jest mi głupio - zalezy kto czym chce jeździć, mnie szpachlex nie interesuje![]()
L L L Lcaise
nie, nie jest mi głupio - zalezy kto czym chce jeździć, mnie szpachlex nie interesuje![]()
Oj tam szpachlex od razu. Mnie bardzo się podoba zarówno 159 jak i 166. Gdyby w 159 było V6 Busso, to pewnie teraz bym miał 159, a że w 159 jest to coś z opla, to myślę że taka przeróbka 166-tki z Busso pod maską na 169 to fajna sprawa.
W dodatku jak jest to zrobione przez dobrego blacharza, to wcale bym się takim "szpachlexem" nie bał jeździć. Poza tym, to tylko blachy, najważniejsza IMHO jest sama konstrukcja samochodu. Mam tutaj na myśli pas przedni, podłużnice, dach i podłogę. Takie tam blachy to mogą i nawet od tico być, chociaż na Alfę to trochę za małe by były :p.
P.S.: Była jeszcze przeróbka 156 na 159, ale to już była kompletna tragedia. Druciarstwo jakich mało.
Nie no luz, droczyłem się. Generalnie bardzo spoko to wygląda, nie wiem jak z bliska itd ale na foto robi wrażenie, co więcej - bardziej mi się podoba z takim ryjem, niż poliftowa!
Aktualnie to nie wiem czy przód będę robił na FL, bo po pierwsze tak jak pisał kolega, jak będzie dzwon przodem to będzie problem z kasą, po drugie nie mogę znaleźć prawego xenonu na alledrogo, po trzecie całość wyjdzie 3xdrożej niż na starym przodzie z xenonem.
I doszedłem do wniosku że wolę ją postawić na zawiasie -30mm Einbach'a i do tego (może) sportowe bilsteiny![]()
Dodatkowo cały samochód pomaluję żeby wreszcie wyglądał jak samochód(sprowadzony popieprzony z włoch i tak jeżdzę)
A będzie kolejna stłuczka to się wtedy będę zastanawiał...jak już nie będę miał w co kasy ładować
![]()
Mam prawy ksenon przed fl
Ogólnie napisz co potrzbujesz z przodu, jakies plasticzki z pod maski prawy halogen przeciwmgielny mam.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
USŁUGI AUTOLAWETĄ- POMOC DROGOWA