Leciutko przyrysowałem tylny zderzak ;(, dłużna długo nie była - na następny dzień spiralka zaczęła mrugać ;(
Leciutko przyrysowałem tylny zderzak ;(, dłużna długo nie była - na następny dzień spiralka zaczęła mrugać ;(
Nie z mojej winy ale uszczerbek na sylwetce jest.
Na parkingu przy M1 w Zabrzu jakiś **** wjechał mi w zderzak tylny. Pęknięcie od czerwonego odblasku pionowo w dół. Nie wiem jak on to zrobił bo stało się to w godzinach późnych, tak że góra 4 samochody stały o_O Nie było mnie przy tym bo byłem na zakupach. A sprawca oczywiście uciekł. Na szczęście znalazł się dobry człowiek, który to widział i zostawił mi karteczkę (a nawet wsadził do jednorazówki żeby nie zmokła) z marka, modelem, kolorem i numerem rej bez ostatnich dwóch cyfr sprawcy, a nawet podał swój numer komórkowy żeby w razie czego poświadczyć.
Chwała za takich ludzi! Sprawa zgłoszona na policję oczywiście.
Tez tak kiedys zrobilem bo zal mi bylo nowiutkiej Mazdy RX-8 (to bylo sporo lat temu) zdewastowanej z boku (nadkole i kierunkowskaz) przez starego punciakanapisalem notke na zuzytym bilecie (w Rzymie na szczescie sa wieksze niz w Wawie)
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Nacieszyłem się 2 miesiące bez 10 dni... Na kostce brukowej ściągnęło mnie bokiem do krawężnika i jak zaj...łem, tak 2 felgi obdarte. W miarę możliwości zamaskowałem obdarcia rantów, ale to już nie to... Kufa.
3 miechy temu wymienione wachacze "Delphi"wczoraj okazalo sie,ze prawa gora ma luzy,nie da sie zbieznosci ustawic-czekam na wymiane
Kup poliuretan do tych waHaczy![]()
odbierałem samochód rodziców od lakiernika(robiony tylny zderzak). przyjechałem po niego swoja AR z moja kobieta.Cofając starych autem zaje...m sobie w AR w przedni zderzak na wysokości rejestracji i wokoło pękło!!Był to zbieg paru okoliczności,zajechana droga przez jakiegoś gamonia,cofanie,moja baba za mną tez cofa ja na chwilkę przystanąłem co by wpuścić gamonia ale nie mieścił się to cofam dalej ale kobieta już coś tam sobie robiła a ja nie spojrzałem w lusterko i bum.A ze jest takie coś jak klakson dowiedziała się po fakciezderzak już zgrzany i jest git
zderzak u starych wypadł z zatrzasków i trza było polerkę zrobić
![]()
Nie ma to jak stuknąć własne auto![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]