Pozdrawiam majkela_dg widzianego dziś jak wyjeżdżał swoją zieloną 166 od siebie z osiedla. Pomachane![]()
Pozdrawiam majkela_dg widzianego dziś jak wyjeżdżał swoją zieloną 166 od siebie z osiedla. Pomachane![]()
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
pozdrawiam alfaholika ktorego niewidzialem ale wczoraj weczorem w pszczynie zaczepil mnie na CB radiu![]()
Pozdro dla Czarnej Mito dziś na Giszu na ramkach wizytówka poszła![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdrowienia dla ciemnej 147 KR.... z ramkami zaparkowanej nieopodal Opery w Krakowie![]()
Pozdro dla 156 poliftowej dziś w Sosnowcu koło Auchana o 15.30. Machnąłeś a ja w ostatniej chwili zauważyłem i nie wiem czy widziałeś jak odmachałem. ; )
pozdro dla 156 mijanej dziś około godziny 16 za żywcem w kierunku Radziechów.
Pozdro dla tetrisa którego spotkałem pod swoim domem![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdro dla alfy 159 na krakowskich numerach mijanej wczoraj ok. 15.30 w Barwałdzie na trasie Kalwaria - Wadowice
Coraz częściej widac na ulicach Alfy z klubowymi ramkami
Pozdrawiam kierowcę oramkowanej 156 SW w ciekawym kolorze - coś w stylu ciemnej zielonej oliwki - widzianego wczoraj ok. 14.45 na ul. Zabrzańskiej w Bytomiu - wyjeżdżał spod wiaduktu w kierunku Szombierek, pozdrawiam też kierowcę dobrze mi znanej z widzenia poliftowej 156 SW na bytomskich numerach, którego widziałem o g. 5.20 na ul. Zabrzańskiej - jechał od Szombierek i skręcał pod wiadukt do centrum - pozdrawiam.