Witam serdecznie wszystkich alfaholików! Interesuje mnie Alfka z tego ogłoszenia:
http://automarsel.gratka.pl/ogl/1345...036d7b5fa6e4,1
Całość, czyli wyposażenie, lakier, rocznik itp. jak najbardziej mi odpowiadają. Cena według mnie jest przystępna. Przebieg natomiast może budzić małe podejrzenia :/ Jak wiadomo, ryzyko przy kupnie używanego auta zawsze istnieje. Zanim zatelefonuję do komisu, prosiłbym Was forumowicze o opinię o tym egzemplarzu. Co może wydać się podejrzane, o co zapytać, dzwoniąc do komisu? Zanim dokonam zakupu, chciałbym upewnić się, czy aby na pewno owa Alfa jest warta zachodu.
Zna może ktoś ten komis? Jeśli moją prośbę czyta ktoś z okolic Gniezna i miałby możliwość i chęć podjechania tam i obejrzenia autka na żywo a potem zdania mi relacji to byłbym niezmiernie wdzięczny. W ramach wdzięczności moglibyśmy się dogadać tak, że mogę zwrócić koszt przejazdu. Mnie od Gniezna (jestem z Kozienic) dzieli ok 350 km w jedną stronę to nawet jadąc moim dotychczasowym autkiem z LPG (Fiat Brava tak na marginesie) to i tak mi się generuje już spory koszt a dodatkowo dochodzi dzień urlopu w pracy. Jeśli ktoś byłby mi w stanie pomóc to naprawdę chylę czoła. Na zdjęciach i po opisie wydaje się być niezła, ale wiadomo, że sprzedawca zawsze chce sprzedać a chyba nikt z nas nie chciałby przejechać pół kraju, żeby zobaczyć jakieś przysłowiowe "padło" Ze swojej strony mogę zaoferować podobne opinie o Alfach z okolic Kozienic i Radomia. Z góry wielkie dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie! Pozdrawiam!