Co to jest start wzmacniacza? :/ Aż sprawdzę czy u mnie też basów nie ma po włączenie. Ale śmiem w to wątpić.
Po prostu, u mnie na zgaszonym aucie, gdy włączę radio, wzmacniacz nie działa, dopiero podgłosnienie radia sprawia ze wzmacniacz zaczyna działać i grają wszystkie głosniki.
147 powodów do zadowolenia
mam tak samo jak kolega wyzej, czasem chyba na odpalonym tez musze podglosnic by sub sie wlaczyl
Ponowie pytanie, czy ktoś wie jak się w tym radiu wchodzi w tryb serwisowy? albo gdzie się tego można dowiedzieć?
Tryb serwisowy jest w Connect nav+
Na pewno nie w zwykłym blaupunkcie
Bo nie ma. Tak samo jak nie można ustawić domyślnego wyświetlania info np. spalanie. Za każdym razem wyświetla tytuł z radia. I kolejne dziadostwo, że wyświetla info o możliwym oblodzeniu drogi. W astrze dziewczyny można sobie ustawić głośność, info na kompie i nie przejmować się niczym
Racja - informacja o możliwym oblodzeniu jest dość irytująca i miałem właśnie zacząć szukać informacji nt. temat. Dzięki za jednoznaczną odpowiedź.
Mam pytanie odnośnie zwykłego radia z 147 FL, nie BOSE. Też tak macie, że na głośności powyżej 50 bardzo trzeszczy i za bardzo nie da się słuchać?