Witam czy wie ktoś jak, albo gdzie można wgrać język polski do nawigacji? ogólnie to, że mam po angielsku mi nie przeszkadza ale nawigacja mówi po francusku i nie da się tego zmienić w ustawieniach bo chce jakąś tam płytę aby wgrać nowy język
Witam czy wie ktoś jak, albo gdzie można wgrać język polski do nawigacji? ogólnie to, że mam po angielsku mi nie przeszkadza ale nawigacja mówi po francusku i nie da się tego zmienić w ustawieniach bo chce jakąś tam płytę aby wgrać nowy język
Ja poprzez Alfa romeo setupCD zmieniłem u siebie z niemieckiego na angielski. Z tego co pamiętam jest to operacja mało ingerencyjna.
Nie pamiętam już teraz z jakiej strony to zgrałem, ale myślę, że nie będzie problem w znalezieniu tego na internecie.
słyszałem kiedyś, że ktoś wgrywa język polski do nawigacji dlatego właśnie szukałbym polskiego i też w sumie bym poszukiwał adaptera na karte sim do telefonu w samochodzie
Ostatnio edytowane przez Maru93 ; 30-05-2012 o 12:32
witam
zle slyszales nikt nie wgrał i nie wgra.
jeśli dobrze kojarzę to w swarzędzu miał być taki magik co to robi za 100zł
http://www.gps-systems.pl/alfa-romeo/connect-nit-g1
informacja :
A JUŻ WKRÓTCE:
- polskie menu nawigacji
- polski lektor nawigacji
jest na tej stronie od bardzo dawno...może zadźwoń i się spytaj czy już opanowali wgrywanie języka PL
pozdrawiam,
Adam
ok super dzieki za informacjęa co do tego adaptera ktoś coś wie, albo ewentualnie chce się tego pozbyć to chętnie kupię
przed chwilą dzwoniłem do kogoś z poznania to zawołał 400zł plus 200zł za aktualizacje mapy
Ostatnio edytowane przez Maru93 ; 30-05-2012 o 12:57
Mozesz nie dzwonic w sprawie polskiego jezyka bo szkoda czasu co do adaptera to kupisz orginal w serwisie lub w kazdym punkcie gsm dostaniesz duża kartę sim oni z niej wylamuja malą tą poptrzebna do telefonu.
Wkladasz swoja w te miejsce a z drugiej strony podklejasz tasma i uwierz lepsze to niz orginal.
też o tym czytałem a taka duża kartę mam w domujak usłyszałem cenę to już nie bd dzwonił bo nie przeszkadza mi jakoś szczególni ang a 600zł to zdecydowanie za dużo
Nie badzo rozumiem 600zl za co .......................................