za wgranie aktualizacji i zmiana jezyka na polski
za wgranie aktualizacji i zmiana jezyka na polski
Niby ja mam płytę CD setup, ale nigdy z niej nie korzystałem. Jeśli będziesz przejeżdżał przez Kościan, to możesz wpaść i może coś wymyślimy razem. Albo jeśli ja będę w Poznaniu to możemy się gdzieś umówić, tyle że nie wiem kiedy w najbliższym czasie będę w Poznaniu.
no ok nad tym mozemy pomyslec ale to nie jest jakaś pilna sprawa![]()
Luzik![]()
ale dzięki za pomoc![]()
TEGO nikt nie robi nawet za 1000zl bajki ktos ci opowiada
nie upiera się przy czymś skoro nie gadałeś z wszystkimi ludźmi na świecie. Jak Ty czegoś nie potrafisz zrobić to nie oznacza, że inni nie potrafią
o kolego..pojechałeś po bandzie ..Marek od kilku lat zajmuje się naprawą nawigacji i postawił już nie jedną na nogi..zresztą swoją również kupiłem w Jego serwisie w Białymstoku i uzyskałem wszelaką pomoc odnośnie zmian softów itd.Jeśli mówi że nie ma polskiego języka to nie ma.A te pieniądze co masz przeznaczyć na niby aktualizację nawigacji przeznacz na jakiegoś tableta z androidem i korzystaj z google map. Pozdrawiam
zawsze znajdzie się ktoś lepszy i tyle ktoś mówi, że zrobi to jedziesz i sprawdzasz ja nie sprawdzę tego bo nie mam tyle kasy na to i nawet mi szkoda, a co do tableta to nie chce go bo mam galaxy s II który służy mi jako nawi obecnie mam mapamap, które może nie jest idealne ale moim zdaniem lepiej pracuje niż google map.
PS. tak samo mówili v-techu, że moje auto nie przyjmuje chipa 6 dni robili i nic. Pojechałem do geko jeden dzień i efekt taki jak był założony na początku
Możesz zareklamowac ten zaklad co robi ,sam chętnie z ciekawosci wgram do swojej nawi w alfie.