w środę przy wylocie na A4 w legnicy obtrąbiłem ramkową 156 ( może to rafcio ? ) ale nie wiem czy bywalcy tego forum reagują na alfy bez ramek
to napewno jaheh pozdrawiam
![]()
w środę przy wylocie na A4 w legnicy obtrąbiłem ramkową 156 ( może to rafcio ? ) ale nie wiem czy bywalcy tego forum reagują na alfy bez ramek
to napewno jaheh pozdrawiam
![]()
A witam i pozdrawiam tak jak zobaczyłem alfę i jeszcze na ramkach to ręka sama się podniosła w geście pozdrowienia. Zresztą prawie zawsze pozdrawiam.
A jak jarek jedziesz to możesz być bez ramek i też pozdrawiam.
Tego dnia pozdrowiłem i otrzymałem odzew od dwóch 166 jednej z legnicy a drugiej srebrnej na tablicach DZL zresztą nie pierwszy raz jużJeszcze raz pozdrawiam
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
widziany dzisiaj ktos z alfy 156 kolo statoila w legnicy, uczestniczyl w kolizji z lexuesem. moze ktos z forum![]()
tylko nie mów, że to naszabo Żonka mnie podrzuciła na Zosinek
![]()
tyle ludu z Legnicy na forum, a na łapki to mi nikt nie odpowiada;p ostatnio koledze ze 156 po lifcie na spalonej poświeciłem długimi to sprawdzał czy ma włączone lampy;D ale na działkowej 2-3 dni temu ktoś łapke podniósł, ciemny, niebieski lakier, 156 sw, z tablicami FNW, być może drugi raz już ten sam Pan, bo na złotorysjkiej troche wczęsniej też chyba sie mijaliśmy i były łapki;d jak ktoś widzi szarą 156 na szprychach to nie krępować sie, ramek na razie nie ma, ale bedą;p
Pozdrawiam![]()
ja sporo, ale widać, że większość kupiła alfe jako środek transportuja tam lubię pozdrowić się na ulicy z innym użytkownikiem alfy, jakoś tak miło sie robi i wiem, że przykładowo w audi czy oplu z czymś takim bym sie raczej nie spotkał
![]()
Chciałabym pozdrowić właściciela niebieskiej 156 stojącej na klubowych ramkach,w jasnym błękicie (klimaty jak Azurro Nuvola) z Wrocławia,zmierzałam w kierunku Hallera(a właściwie Powstańców),stała sobie na parkingu![]()
Gdzie Cie można zobaczyć w Legniczance ? Wrzuć jakąś fotkę, co by z daleka było widać, że to nasi jadą![]()
mi tam w legnicy nikt nie odmachuje, chyba że znajome twarze z forum alfaclub