Witam. Miałem taki problem w swojej 156 1.6 TS falowała sobie na obrotach.Pojechałem do serwisu wgrali mi parametry i teraz tak jak silnik jest zimny to pofaluje sobie natomiast jak się rozgrzeje to przestaje i nawet nawet trzyma te obroty. Problem jest jeszcze taki że kiedyś ktoś mi przestawił linke gazu że to niby miało pomóc i jadąc do serwisu nie przestawiłem jej w to samo miejsce tylko została na ostatnim ząbku i tak wgrali mi te parametwy jak wracałem z serwisu trzymała 1500 obrotów i wróciłem się do nich powiedzieli mi że wszystko trzeba robić od nowa wzieli auto na serwis po chwili wyjechali nią i powiedzieli że nie da się wgrać bo w innym położeniu linki komputer nie chce przyjąć parametrów.Powiedzieli mi jeszcze że ktoś przy mojej przepustnicy grzebał sobie śrubokrętem i teraz pytanko wymienić przepustnicę bo zastanawiem się nad kupnem jakiejść z allegro razem z silniczkiem i jechać do nich spowrotem na diagnostykę czy zostawić tą i jechać do nich. Czy wymiana przepustnicy może pomóc?