Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: [AR 145 1,4 boxer] Doradźcie

ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Mieszka w
    Luboń
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998r/ 60KM

Domyślnie

Oczywiście silniczka posłuchałem, dla m,nie boxerek i TSik no o V6 nie wspominam to muzyka :mrgreen:
    Na wyższych obrotach ładnie chodził, ale na biegu jałowym nierówno, moze kwestia przeczyszczenia ukąłdu a moze cos powazniejszego - nie wnikam...

Nie jechałem bo stwierdziłem że nie ma sensu, skoro nie będe kupował bo auto odpadło w przedbiegach.

Żal mi było naprawde tego autka, bo to w końcu AR, ale tuy trzeba by wstrzyknąc sporą gotówke w nie.Wiec zostaje przy opcji, kupic 145 ale od Maniaka który kocha swoje autko a nie palanta który jedzie i leje bene tylko, nawet płynu chłodniczego nie chce mu sie sprawdzic o oleju nie wspomne

Moze którys z Was Alfisti planuje sprzedaz swojej Niuni we wrzesniu czy październiku...Jakby co to dajcie znac, autko trafi w dobre ręce :mrgreen:

Pozdrawiam
    "Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
    Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz

Użytkownik Alfa i Omega Avatar currahee
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 1995 r.

Domyślnie

Cytat Napisał Alfamaniak156
    Żal mi było naprawde tego autka, bo to w końcu AR, ale tuy trzeba by wstrzyknąc sporą gotówke w nie.Wiec zostaje przy opcji, kupic 145 ale od Maniaka który kocha swoje autko a nie palanta który jedzie i leje bene tylko, nawet płynu chłodniczego nie chce mu sie sprawdzic o oleju nie wspomne
    To się tyczy wszystkich aut, nie tylko AR niestety każde można zajeździć.
    Cytat Napisał Alfamaniak156
    Moze którys z Was Alfisti planuje sprzedaz swojej Niuni we wrzesniu czy październiku...Jakby co to dajcie znac, autko trafi w dobre ręce :mrgreen:
    Nie wiem czy nie będę się przymierzał to TS (JTD) lub nawet 156 ale to jeszcze melodia przyszłości. Choć jeśli bym sprzedawał to na pewno chciałbym aby auto poszło w dobre ręce a tu miałbym pewność .
    FORZA ITALIA !

ViP Romeo Avatar Alfamaniak156
    Mieszka w
    Luboń
    Auto
    Seat Leon FR 186KM/413Nm - Lancia Y 1,2 8V 1998r/ 60KM

Domyślnie

Cytat Napisał currahee
    Nie wiem czy nie będę się przymierzał to TS (JTD) lub nawet 156 ale to jeszcze melodia przyszłości. Choć jeśli bym sprzedawał to na pewno chciałbym aby auto poszło w dobre ręce a tu miałbym pewność .
    Noo 156 to naprawde piekne autka, dziaij z kumplem z pracy jechałem. On smiga BMW 530td ma cos koło 190 km i był zachwycony :mrgreen: , powiedział ze Alfa Romeo to piekne auto i byłem naprawde usatysfakcjonowany :mrgreen:

Sa rózne zdnaia na temat silnika TS, ja nie narzekam kompletnie na ten silnik, wprost przeciwnie pracuje cichutko, równiutko i jak złapie 3 tys obrotów to diabeł sie odzywa w nim :twisted:

No od Ciebie to bym wziął ta Twoją Ślicznotkę i do tego w boxerku :twisted: ...Moja Pani była by zachwycona :mrgreen: Czegos takiego szykam, ale TSikiem tez nie pogardzę :twisted:

Pozdrawiam
    "Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
    Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
    Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz