heh pozdrawiam kierownika 156 ki przed liftem ,ktora pilotowala na kogutach jakis ogromny kombajn na 33-ce z Bystrzycy do Kłodzka...wyprzedzilem konwoj i kolega mrugnalstrzelilem awaryjnymi
![]()
heh pozdrawiam kierownika 156 ki przed liftem ,ktora pilotowala na kogutach jakis ogromny kombajn na 33-ce z Bystrzycy do Kłodzka...wyprzedzilem konwoj i kolega mrugnalstrzelilem awaryjnymi
![]()
a ja pozdrawiam Pana z szarej, przedliftowej, oramkowanej 156, z którym mijałem sie na złotoryjskiej wczoraj ok. 20;> były łapkimam wrażenie, że to już drugi raz, bo jednak zapamiętuje swój kolor;p pierwszy raz na tuningowisku
![]()
Pozdrawiam kierowcę ładnej, seledynowej 147, którą mijałem dzisiaj na Drobnera koło 20:15Były łapki
pozdrówka dla chyba wiśniowej oramkowanej rej DW jadącej w kierunku Olkusza mijanej w Rabsztynie ok 18.20![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Wyprzedzana ładna czarna 156 przed "ślimakiem" na Polkowice![]()
Dziś widziane 2 forumowe Alfy -> 166 NeroVolcano (Moniki i Karola) i 156 madtoc (Magdy)![]()
A ja pozdrawiam Kierownika srebrnej 166 przed FL na blaszkach DJA widzianego wczoraj (6.06.2012) ok 18.00 w Strzegomiu. Kolega kuma o co kaman i łapka była![]()
~~~~~~~~ I'm not drunk! I just drive Alfa Romeo