Spot spotem w piatek ale trza by bylo w koncu cos jak na nas przystalo dziwnego wieczorem wymyslic bo ostatnio sie cos opuszczamy;pp
Spot spotem w piatek ale trza by bylo w koncu cos jak na nas przystalo dziwnego wieczorem wymyslic bo ostatnio sie cos opuszczamy;pp
Jak zdąże to wpadnę na chwilkęPS Sebastian ja mam jedną ramkę jeśli reflektujesz to Ci dam na spocie
Chodź przydało by się wykombinować drugą do kompletu...
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Straszne zamieszanie z tym miejscem zbiórki. Raz przy Tesco, raz na IV piętrze Sfery, raz na II piętrzeWarto by to usystematyzować.
Jeśli będę w BB w piątek wieczorem, pokręcę się koło stacji Tesco.
jak jest fajna pogoda to kolo stacji tesco jestesmy a jak nas tam niema to IV pietro na sferze stoja auta a m siedzimy na KFC na drugim. wiec co tu takiego skomplikowanego. jedziesz na tesco pusto to walisz na sfere zostawiasz auto na IV pietrze i idziesz polowac na kurczaki;pp
z tego co wiem to Jagiel wyemigrował nam.
Maciey, myślę że zamiast systematyzować powinieneś jednak się skupić.
Widzisz słonko a termometr pokazuje jakieś 15 wzwyż stopni - jedziesz na Tesco, na mały parking koło stacji benzynowej.
Jeśli natomiast po wyjściu z domu kapie Ci na głowę, a wycieraczki w samochodzie trzeba włączyć, lepiej podjechać na IV (4) piętro parkingu przy Sfera II. Jeśli auta są, a ludzi nie ma, to znaczy że jesteśmy w środku. Na IV (4) piętrze w środku jest tylko taras koło windy, dlatego zjeżdżamy na II (2) piętro, gdyż tam są stoliki i krzesełka.
Tak to działa od dawna (od słynnego Dnia Dwóch Spotów można by rzec) i jest usystematyzowane. Wybacz, że tłumaczę jak ignorantowi, ale nie zdziwiłbym się gdyby po Twoim poście pojawił się tu wpis o treści "szukałem was na II piętrze i nikogo nie było, a ktoś pisał że na II".
Wracając do podstaw mojej chęci pisania posta - szanse są że i ja się zjawie w miejscu spotkania.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Heja jutro może być troche ciężko bo 2 mecze lecąEURO. Może by tak dzisiaj wyskoczyć? Co myślicie?
Grzesiu będzie bardzo miło znowu się spotkać z Tobą i Twoją 166
Wiemy,wiemy że od jutra EURO i mecze ,może to jednak roztrzygną strasi stażem na tym forum co robimy ?
Fajnie było by spotkać się może trochę wcześniej i zakotwiczyć w jakiejś knajpce gdzie można obejrzeć mecz.
Ale to tylko luźna propozycja.
Pozdr.
co do Euro to przypomina mi sie kawał Marcina W. o piłce i rajdach![]()