http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ternetowa.html
Takowa strona już istniała, ludzie się porejestrowali i na tym był koniec, po prostu nie przyjęło się to. Dodatkowo wiem, że gdzieś jest coś jeszcze na facebook-u, ale też średnio to przędzie![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...ternetowa.html
Takowa strona już istniała, ludzie się porejestrowali i na tym był koniec, po prostu nie przyjęło się to. Dodatkowo wiem, że gdzieś jest coś jeszcze na facebook-u, ale też średnio to przędzie![]()
e tam ja bym otworzył strone tylko dla Wrocławia, i osób które uczęszczają na zlot pod most. ale jak uważacie dlatego temat do dyskusji
Ja niestety uważam, że pomysł ze stroną to szkoda czasu i zachodu, ale kiedy ma się ok 20 lat to takie pomysły kręcą bardziej. Czas jednak weryfikuje spojrzenie![]()
ja i ona - "iniemamocne"
E, no czemu? W sumie ile to kosztuje, jeśli ktoś daje pomysł, to można się dołączyć. Małe lokalne forum bardzo sprawdza się u mojego znajomego, który jest wkręcony w temat golfa mkI cabrio. Mają małe forum, stronkę chyba i swoją lokalną społeczność spotową. Bardzo fajnie to funkcjonuje.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
A ja czuję, że raczej powinniśmy dążyć do integracji, a nie separacji z innymi częściami świata. Po co tworzyć osobny byt "tylko dla wrocławia"
Bunga, bunga per tutti!
Nie zintegrujesz się na co dzień z ludźmi, z innych miast, a tu nie chodzi o odcinanie się, tylko nieco większe "podkręcenie" relacji między klubowiczami. Coś w rodzaju paczki. Mój brat mieszka w Wawie i mają tam Forza Kava, gdzie spotykają się ekipami, zawsze kogoś spotkasz. Jeśli powstanie coś, co ma ręce i nogi, to ja w to chętnie wejdę, tylko chciałbym wtedy podnieść temat miejsca spotkań, bo jak dla mnie pod Milenijnym, jest troche słabą miejscówką, pomijając, że z biskupina mam tam całe miasto do przejechania.
155 TS 1.8 16v - była
159 JTDm 1.9 16v - była
GT V6 3.2 - była
MiTo 1.4 - jest
Stelvio 2.0 Q4 - jest
I jak tam z tą stronką panowie i panie?![]()
Jestem jak najbardziej za , jak będzie trzeba to mam kilku znajomych grafików którzy możliwe , że za tzw. "piwo" zrobią jakiś fajny projekt naklejek na auto a jeżeli chodzi o koszulki to jest kilka hurtowni ciuchów we Wrocławiu kwestia nadruku czy haftu .Wszystko do dogadania ja się mogę zaangażować !![]()