Nie odzywałem się nic ale opcje miałem taką ażeby na 2 godzinki zniknąć i obejrzeć meczykCieszę się z możliwości obejrzenia na 40' TV z innymi alfaholikami.
Nie odzywałem się nic ale opcje miałem taką ażeby na 2 godzinki zniknąć i obejrzeć meczykCieszę się z możliwości obejrzenia na 40' TV z innymi alfaholikami.
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
Przecież każdy bydzie robił co mu sie podoba hehehh wiec wiadome ze kto bedzie chcial pojdzie luknie na mecz a kto nie to nie toć Marku podziałów żadnych nie będziena pewno.
My się już nie bardzo odzywamy, ale też liczymy pocichu żeby coś obejrzeć ......
![]()
Możecie przecież obejrzeć coś jak i cały mecz hehehe
Kolaś powiedz mi jak wygląda opcja "wpadu z zaskoczenia" tzn. Ja jeszcze do konca niewiem czy będe bo moja chyba będzie w pracy . Może być tak ,że uda mi sie samemu podjechać do Opola ( najwyżej zgadam się z P4 gdzieś w trasie )ale to też nie jest pewne . I pytanie moje : czy w razie czego idzie sie na dziko podpiąć pod "orszak" i uregulować opłatę na miejscu metodą " łapa - kabza "??? hehheh . Pytam bo nie to ,że sępie tylko ja niemoge niczego planować bo mnie też nie planowali a jestem
![]()
Nazar-powiem otwarcie metoda łapa-kabza wchodzi w gre z tym ze na pewno bedzie ta kasa przekazana na rzecz Twojego uczestnictwa w zlocie a nie dla zarobku.Z tym że zabierasz sie z P4 na dzień zlotu tj od samego poczatku,uczestniczysz,bierzesz udział i za tyle płacisz.
Nie no Kolaś , ja nie miałem nic złego na myśli..Wręcz przeciwnie . Poprostu nie chce się wkręcić na "chama" tylko być pełnoprawnym uczestnikiem i uregulować opłate po przyjezdzie...Dlatego pisałem ci w innym poście -dlaczego się nie wpisałem....Mam nadzieje,że mi się uda dotrzeć...
Przecież wiem że nie miałeś nic złego na myśli ale są tacy co zle odbierają to co czytają.
Witam Was,
Też się będę starał wybrać. Czy mogę opłatę ewentualnie uiścić sposobem podobnym do Nazara?
Pozdr,
Wiktor