Gagex123 coś chyba się zakręciłeś w tym poście bo nie kumam o co pytasz Nie widziałeś napędu z laptopa czy nie widziałeś laptopa z napędem Bo każdy laptop ma napęd A mówimy oczywiście o tm że to napęd z laptopa wysuwa nawigacje
Chodzi o to że w laptopie po naciśnięciu tacka tylko odskakuje a nie mechanicznie(silniczek) się wysuwa.
Była: 156 1.9JTD SP3
podejrzewam że napęd pochodzi z jakiegoś stacjonarnego odtwarzacza (bywają naprawdę cienkie) pozostaje jeszcze usunięcie elektroniki żeby przy każdym wstrząsie sam się nie zamykał. Wielkiej trudności nie widzę.
Witam właśnie zabieram się za taki projekt w moim sportwagonie będę robił zdjęcia wiec pózniej wrzucę w zrób to sam. Ja się zastanawiam nad smartfonem dużo aplikacji jak kolega pisze ale jest jedna wada chce automape a automapa na androidzie nie zawsze chodzi tak jak trzeba i wolniej na androida udostępniają aktualne mapy.
Panowie czy ta kapliczka pasuje kształtem w miejsce starej z przed lifta, chodzi mi czy po wyjęciu starej nowa wejdzie bez problemu i zeby działały nawiewy
Oto efekt dobrego dnia pracy [emoji2]
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Dla zainteresowanych zrobię zdjęcia jak to wygląda w środku bo muszę zrobić aktualizację map więc pokaże jak i co robiłem i postaram się dobrze to opisać
możesz daćpodaj jakie wymiary ma navi
Ja zamontowalem TomTom XL ma coś koło 5cali
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez piotr17 ; 17-08-2015 o 21:02