A ja pozdrawiam kierownika bliźniaczej belli, która stała dzisiaj na parkingu w Polańczyku na rzeszowskiej rejestracji
A ja pozdrawiam kierownika bliźniaczej belli, która stała dzisiaj na parkingu w Polańczyku na rzeszowskiej rejestracji
Alfa Romeo
born not made
Pozdrawiam właściciela granatowej Alfy 146 (rej. SR...) widzianego na ul. Pod Wałem w Rybniku![]()
kłatroportki pozdrawiam a raczej jego belle brudnastoi taka samotna w k-ce chyba zaczne parkować koło Ciebie
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdrowionka dla srebrnej 156 w Bestwinie SBI blachy , pozostałych nie widzianych dzisiaj również pozdrawiam
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Pozdrawiam kierowcę czarnej, pięciodrzwiowej klubowej 147ki, którego widziałem dziś na al. Brożka w Krakowie (skręcał w lewo, w stronę stacji, albo Bonarki).