Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki szara(grafitowa) 156 2.5 V6 na klubowych ramkach widzianej dziś w Rymanowie pod Bankiem Spółdzielczym gdzieś po godzinie 16.
Pozdrowienia dla kolegi/koleżanki szara(grafitowa) 156 2.5 V6 na klubowych ramkach widzianej dziś w Rymanowie pod Bankiem Spółdzielczym gdzieś po godzinie 16.
Pozdro dla kierownika/kierowniczki ciemnej 159. Zaparkowałem obok na parkingu pod Galerią Rzeszów![]()
Pozdro dla kierownika ciemniej 147 na ramkach mijanego dzisiaj po południu na Ofiar Katynia pod kładką.
POzdrowienia dla bartka spotkanego dzisiaj rano na małej obwodnicy rzeszowa![]()
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!
Przyznać się, kto to wylatywał z Lubartowa, w stronę Lublina, dzisiaj piętnaście minut przed 15, czarną 147 ?
Kogo dzisiaj po 20 złapały miśki na Krakowskiej (srebrna 166)?
Pozdrowienia dla kierownika 156 KTA .... z klubowymi ramkami widzianego dzisiaj przy wylocie z Dębicy w stronę Tarnowa. Mrugałem ale chyba mnie nie zauważył![]()
Jesli to o mnie chodzilo, to pozdrowienia dla chyba srebrnej 156, ktora ok 22.30 z kilometra mrugala dlugimi na wysokosci auchanjak skrecilem na prawo, to az zwolnilem zobaczyc, kto tek szaleje
![]()
A ja pozdrawiam gorąco kolegę korzenia, który pomógł mi zepchnąć Bellę ze skrzyżowania Okulickiego i Wyzwolenia po tym, jak auto zgasło tydzień temu w środę. Dziś już jestem szczęśliwy, odebrałem niuńkę od R. Boczara i wrócił banan na twarzyPrzy okazji - naliczyłem chyba 8 pięknych Alf w tym serwisie - robi wrażenie
![]()
ps. jakby kto był ciekawy co się stało - miałem zwarcie instalacji elektrycznej, oderwała się jedna z mas przy aku, spaliło kilka przekaźników, przerwał się jeden z kabli od wentylatorów i oprócz tego, że aku kręcił, a światłą świeciły, nic innego się nie odzywało.
L.
a kogo dzis trzymaly miski na Rzeszowskiej w Dębicy(obok blaszaka) ok.13??Srebrna AR 156 sedan