Witam,
może ja się pojawię... Jako, że jestem krótko na forum, to mimo, że już sie przedstawiałem w powitalni... podjechałbym Alfą 146 1.6 bx - a mieszkam gdzieś obok ALfa_Lukasa , bo jego 146 parkuje pod moim blokiem
Witam,
może ja się pojawię... Jako, że jestem krótko na forum, to mimo, że już sie przedstawiałem w powitalni... podjechałbym Alfą 146 1.6 bx - a mieszkam gdzieś obok ALfa_Lukasa , bo jego 146 parkuje pod moim blokiem
Łukasz, jestem pod nieustającym warażniem tych Twoich fotmam nadzieję, że nie opusciłes nas na dobre
choć rozumiem, że te klasyki są baaardzo pociągające
Może też do Was kiedys do Was wpadnę swoim zabytkowym Fiatem 126p
![]()
Ktoś wymyślił już jakieś fajne miejsce na foty,czy będziemy wszystko ustalać na miejscu?a może zaatakujemy te poprzednie?
![]()
Nie no oczywiście że was nie opuściłem, wczoraj miałem szkolenia w pracy do 20 :/, poza tym ostatnio szaleństwo spotowe i w jeden dzień dwa spotkania w tym samym czasie...
Zgadamy się na forum, bo jak już na 100 % będę wiedział czy dam radę to chętnie skorzystam z przejażdżki boxerkiem, bo kwestia sesji już postanowiona
Jak poprzednie miejsce to wcześniej się trzeba wybrać![]()
No to chyba będziemy ustalać na miejscu szczegóły,ale jakieś pomysły już w głowie są
![]()
ja bym wpadł na spota w niedzielę o godz 20 pewnie swoją 155 PP ale jak by miejsce spota było gdzieś poza centrum najchetniej przy CM północnym tam jest dużo miejsca może niezbyt dobre do fotografowania
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Andrzej jak będzie jakaś 155 oprócz mojej,a pewnie będzie to musimy się spotkać i jakiś mały DTM-ik zrobić na ulicymiejsce nawet już mam i to nie daleko od ciebie
Paparazzi powiedział że nie boi się pojechać z aparatem w bagażniku![]()