Widziany dzisiaj kierowca czarnej 147 3d fl DSW z ramkami. Czyżby nowy Alfaholik w Świdnicy? Oraz prawdopodobnie kolega YasiuVKP za kierownicą meganki ciągniętej przez busa od Dobrowolskiego. Pracujesz teraz tam?
Dzis, 16.00 pod budynkiem TVP Wroclaw, al. Karkonoska. Najpierw widziana maska w maske, a pozniej mijana 156 przed FL, Azzurro Fantasia, DWR.. na klubowych ramkach
Machalem, mrugalem, migalem, ale kolezanka chyba przejela ramki razem z autem, bo nic, a nic nie zareagowala na pozdrowienia..
Wczoraj po 17 na wysokości Swiebodzkiego mijanka z Łukaszem_Luckiem, rąsia była![]()
piekna czarna Brera na wroclawskich blachach z kierownikiem znajacym zwyczaje i wspolny spacer od ronda k. Auchana do rozjazdu w kierunku obwodnicypozdrowienia
No to na przerwie śniadaniowej możemy się odwiedzaćJa pracuję dokładnie naprzeciwko. W Wakum.
ja dziś miałem miłą choć krótką rozmowę z właścicielem czerwonej 147 GTA na blachach SK. o tyle było przyjemniej, że słyszałem dźwięk tego silnika i dowiedziałem się, że jest rozwiercony do 3.7wręczyłem wizytówkę
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Pozdrawiam Olafa, z którym zamieniliśmy pare słów na orlenie kilka dni temu po meczu PL - RUS
a dziś widziana jego bella na parkingu na konopnickiej, stałem pare metrów dalej i wypatrywałem czy się nie pojawi gdzieś właściciel
No i już tradycyjnie zostałem pomylony z Rafałem i dostałem kolejną zjebkę, że nie zadzwoniłem że jestem w mieście, a wszyscy mnie przecież widzieli![]()
147 powodów do zadowolenia