eej chlopacyto ten spot jutro? i wy chcecie jechac o 10 rano? nie zamierzacie swietowac awansu lub oplakiwac odpadniecia z Euro ?
jak bede w stanie jutro to postaram sie pojawic, ale nie obiecuje bo myslalem ze ten spot w nastepna niedziele
eej chlopacyto ten spot jutro? i wy chcecie jechac o 10 rano? nie zamierzacie swietowac awansu lub oplakiwac odpadniecia z Euro ?
jak bede w stanie jutro to postaram sie pojawic, ale nie obiecuje bo myslalem ze ten spot w nastepna niedziele
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Ty ciagle myslisz Pawel.Przestan myslec i sprawdz czesciej forum.Jedz z nami
No my będziemy raczej na 100% Nie wiem jeszcze o której godzinie przyjedziemy, ale będziemy.
Niestety grilla (przenośnego) nie posiadam :/
Zabierzcie ze sobą talerzyki jednorazowe, sztućce itp. No i oczywiście kiełbaskimam nadzieję, że jakiś grill jednak nam się trafi. Mam też propozycję do tych, którzy przybędą pierwsi, zaczekajmy z rozpalaniem grilla, aż zjedzie się cała ekipa, hm?
Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
- Rafał
alces nie zjemy sobie sami.Ty nie znam stwierdzenia raczej na 100% albo na 100% albo jednak nie do konca
.Masz byc i tyle jak nie to i Tobie alfe porysuje.Mi juz lakier na dachu sie zluszczyl w jednym miejscu wiec co mam byc sam??Pozdrawiam
Dzwonił do mnie właśnie P. Piotr - właściciel ośrodka. Mamy zarezerwowane miejsce w środku pola namiotowego. Wszystko będzie przygotowane. Prosiłbym kogoś, kto ew. ma jakąś dobrą lustrzankę cyfrową, żeby może wziął, to byłyby fajne fotki. Ja oczywiście wezmę swój aparat foto ale nie jest on, że tak się wyrażę, najwyższych lotów. Upraszam jeszcze, aby kto może wziął grilla![]()
Mariusz ja specjalnie sie umylem i musimy jechac pomalu zeby zaduzo much nienazbierac.A jak ktos bedzie robil zdjecia to niech nie lapie mojego ubytku w lakierze na dachu.Kurcze chcialem wziac grilla Mariusz ale nie mam,a specjalnie nie bede kupowal
Witam,
Potwierdzam swoją obecność na jutrzejszym spocie
Pozdrawiami do zobaczenia
![]()
Spoko PiotrekPojedziemy powoli. Z tym, że nie przejmuj się, ja też mam sporo much nalepionych bo dzisiaj jeszcze w Krk byłem, a nie miałem już czasu umyć. No trudno, myślę, że nas nie wyrzucą ze spota za te muchy
![]()
To ja też wezmę Aparato jak cośza każdą muchę jedna rysa na Niuni bo tu kolega Czarny_28 ma takie zaloty na rysowanie samochodów
![]()
to bede odklejal przed Grodkiem![]()