2300-2500zł. Dziś sprzedałem sprawnego sportwagona z silnikiem w bdb stanie, krajówka, pełne dokumenty, nowe amortyzatory bilsteina itd...poniżej 4 tys.
2300-2500zł. Dziś sprzedałem sprawnego sportwagona z silnikiem w bdb stanie, krajówka, pełne dokumenty, nowe amortyzatory bilsteina itd...poniżej 4 tys.
proszę Was, nie psujcie mi humoru![]()
takie są realia niestety,
Moja cwaniara BY LITROWY 3.0v6SW QTRONIC http://www.youtube.com/watch?v=hJHuK...ature=youtu.be
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/70296-litrowe_ar156sw_2_5v6_q.html
Kolego - Musisz się z tym liczyć niestety. To jest 99 rok, silnik zdechnięty... Ja miałem silnik bdb, padnięte przednie zawieszenie i magiel jak się okazało + rdza na progach i podłoga... ale auto jeździło, miało pełne dokumenty, dużo nowych i kluczowych części... 4 miesiące sprzedawałem i dopiero teraz się udało, na tydzień przed końcem przeglądu. Poszło do forumowicza.
Jednego nie rozumiem panewki zaczęły stukać i jeszcze 3 dni jeździłeśGłupota, niewiedza czy też mam to w dup.e, może samo się naprawi.
Za budę z tego roku i tym wyposażeniem jak 3tyś dostaniesz będzie super, szybciej w okolice 2tyś bym celował.
Ja bym sprzedawał na części lub też zakupił "nowy" silnik i wtedy sprzedał, pod warunkiem że sam przekładasz. Warsztat średnio opłacalny.
Same felgi, ecu ze stacyjka i całą resztą, kat i parę pierdołek i więcej masz niż te 3tyś, to wszystko bez problemu zdemontujesz bez garażu a na koniec skorupę jeszcze za parę groszy sprzedaż. Wszystko zależy od czasu i chęci.
ja moją 2000r z takim samym wypasem i uszkodzona panewką + roczny gaz na gwarancji sprzedałem za 3000 poszła od ręki na allegro wręcz się o nią bili
a ile instalacja gazowa kosztowała? ;-)
Ciezka sprawa,w zeszlym roku za podobny stan chcialem 3tys i nikt oka nie zawiesli
Zrobilem panewki i reszte i nie mam sumienia sprzedac,jak wystawilem za 6000,zszedlem do 5tys i 2 oferty zamiany z doplata mialem na jakies audi...
decyzja wkladu finansowego wkladam LPG i zostaje jako material szkoleniowy
do trupa albo jak mi sie juz calkiem znudzi.
Ja bym od ciebie to odkupil i zrobil bo znam temat od A-Z,poczekaj i wpadnie ktos z glowa do tego
Kolego Darku powiedz mi ile kosztowało Cię zrobienie samych panewek itd? robiłeś też na 100% szlif wału itd więc powiedz mi tak w kolejności co robiłeś i ile to około kosztowało? pozdrawiam![]()