Była AR 166 2.4 JTD Nero Volcano '00,Jest AR 166 2.5 V6 Nero Volcano '00 i Fiat Bravo 1.4 Nero '00
Napisał shemagonish
Chyba NeroVolcano - bo ciemna, piekna 166 na zabkowickich blachach z ramkami - widziana na polnej drodze z Jaworka do Ząbkowic
pozdrawiam
Kolego Shemagonish,dobrze zauważyłeś,wracałam z polnej drogi,gdzie zatrzymałam się na małej sesji zdjęciowej ze śliwkową Alfą
Byłeś bez swojej włoszki?
Kolego Shemagonish,dobrze zauważyłeś,wracałam z polnej drogi,gdzie zatrzymałam się na małej sesji zdjęciowej ze śliwkową Alfą
Byłeś bez swojej włoszki?
Pozdrawiam NeroVolcano
Tak tak... sesji zdjęciowej... Wszystko powiem TWOJEMU, jak tylko go poznam !
- - - Updated - - -
PS. Możemy się zgadać w weekend i GTV'ką się pochwalę i jakieś zdjęcia moja Klaudia im (166 i GTV) cyknie
Była AR 166 2.4 JTD Nero Volcano '00,Jest AR 166 2.5 V6 Nero Volcano '00 i Fiat Bravo 1.4 Nero '00
Napisał Barus91
Tak tak... sesji zdjęciowej... Wszystko powiem TWOJEMU, jak tylko go poznam !
- - - Updated - - -
PS. Możemy się zgadać w weekend i GTV'ką się pochwalę i jakieś zdjęcia moja Klaudia im (166 i GTV) cyknie
A wiesz kolego,że zastanawiałam się nad wspólną sesją? "Jak fajnie byłoby zrobić włoszkom jakieś zdjęcia,my również moglibyśmy we 3 jakieś sobie cyknąć.Jeżeli będziesz miał ochotę,to zapraszam...
A wiesz kolego,że zastanawiałam się nad wspólną sesją? "Jak fajnie byłoby zrobić włoszkom jakieś zdjęcia,my również moglibyśmy we 3 jakieś sobie cyknąć.Jeżeli będziesz miał ochotę,to zapraszam...
Co do tej sesji...Kolega tylko zrobił parę zdjęć
O proszę ! Czyli był kolega !
Pewnie, pewnie Mógłbym i 147 i GTV, ale dwoma nie pojadę naraz
Mrugałem też koledze z ciemnej 156 (czarnej ?) około 16:30 - nie pamiętam, w którym miejscu Chyba okolice Bielan - ramki były. Gdyby ktoś kojarzył czarną 147 po FL'u - to ja
Napisał shemagonish
zgadza sie, mialem male rendez-vous z czarną subaryną, która na tych wertepach lepiej sobie radzi od włoszki.
pozdr
Teray już kojarzę! Auto we wstecznym lusterku,czarne i z flagami Polski Byłeś nieco oddalony ode mnie ...i z pewnością Twoja lepiej znosiła jazdę po tej drodze...strasznej drodze!