maly_swd, ubawiłem się :-) serio - dziękuję za poprawienie humoru ...
nie kmito maly_swd, nie uwierzy :-DNapisał kmito
woli ponownie zapytaćmaly_swd, podobno jesteś z nami na forum już długo ... to pewnie czytałeś to i owo ... i pewnie troche moich postów też ...Napisał maly_swd
Nie wiem dlaczego się tak uniosłeś ale nic do ciebie nie mam ... zapytałes opisując problem a jak konkretnie i treściwe odpisalem - że opcja szukaj pomoże a najlepiej to EXAMINER - wkurzyłeś się dlatego że ktoś ci powiedział żebyś sobie wpisał coś w wyszukiwarkę ? Przepraszam cię ale jeśli jest kilka wątków w temacie a ktoś zaklada kolejny to najlepszą podpowiedzią jest opcja szukaj.
Ponadto tak czy siak cokolwiek tu będziesz pisał i czytał to tak jak ci napisałem pojedziesz sobie na EXAMINER - ale najpier emocje ci trochę opadną koledzy powiedzą ci wszystko co można powiedzieć w temacie i okaże się że i tak i tak sam nic nie zrobisz. W tym ustrojstwie jest tyle czujników że na macanta nic nie zdiagnozujesz. Ja rozumiem inne części mechaniczne ... gdybiś pytał o nie opisując stuki puki drżenia itd a ja bym ci napisał jedź do ASO na EXAMINERa to faktycznie bym się nie popisał ale w tym przypadku jak już będziesz po problemie i będziesz się cieszył naprawioną klimą okaże się że ten wredny gość blackalfa kurde mial rację i zaoszczędziłbym kilka tygodni dyskusji i może wielu godzin pracy.
i nie pisz proszę uniesiony emocjami że moje wypowiedzi są na mizernym poziomie bo gdybym byl złośliwy to tez bym sobie trochę popisał w twoim kierunku. Czy mamy sie czepiać słów ? Proszę bardzo ! żartobliwie napisałema ty nerwowo odpisałeśNapisał blackalfa166
czepiając się to mogę powiedzieć że faktycznie alfa różni się od wspomnianego przez ciebie malucha ale nie potrafisz odróżnić malucha od fiata 126Napisał maly_swd
ponadto wracajc do powaznej rozmowy to czytujac to forum pewnie wiesz ze jestem w posiadaniu dwoch 166 jedn uzytkuje ja druga moj ojciec i wierz mi ze troche z nimi przezylismy i co nieco wiem na ten temat
na koniec pragne podziekowac koledzenormalnie sie zarumienilem :wink: a powaznie mowiac kolego maly_swd, to musisz wiedziec ze kolega kmito, ja i wielu innych ktorzy troche ze swoimi bellami przezyli nie maja na celu cie wyszydzic i obrazic i zle doradzicNapisał kmito
pozdro 8)