oj an Q4 muszę mieć co najmiej 30 tys.a tyle nie mam...;(szkoda...
![]()
oj an Q4 muszę mieć co najmiej 30 tys.a tyle nie mam...;(szkoda...
![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
pawlo12 zadzwoń np.pod ten nr.507-096-892 porozmawiaj z kimś kto się takimi remontami zajmuje i on ci powie co się opłaca a co nie.
a za 8/9 tysi to Q4 z rdzą i bez silnika co najwyżej kupisz![]()
Chodzi o to aby ktoś przedstawił ci faktyczny stan rzeczy.żebyś wiedział co zrobić i ewentualnie gdzie i u kogo żeby się nie wkopać.Ja wiem,jedni mówią że nie warto że lepiej przyciągnąć z włoch itd.ale sentyment i miłość jest i będzie właśnie do Tej,a nie do innej mimo że będzie w idealnym stanie.więc tutaj wybór należy do Ciebie,robić na bóstwo Tą jedyną i nie liczyć kosztów,czy niech przemówi rozsądek i jechać do makaronów i kupić idealną![]()
Właśnie i to jest pytanie na które w tej chwili nie znam odpowiedzi...
Bo z drugiej strony jak sprowadzę z włoch w idealnym stanie no to muszę mieć na to wszystko ok. 6-8 tys. i jeszcze do tego trzeba ją sprowadzi...-pytanie kto??ja języka nie znam..;(ani nie znam nikogo kto go zna...chyba...
a robic u nas to wszystko na miejscu itd...
tylko pytanie czy te robienie to starczy na rok....???żeby się nie wjebać...
oj ta alfa...
co my z nia mamy...
![]()
No oto właśnie chodzi... Nikt nie da Ci gwarancji że za rok czy dwa nie zgnije znowu :/
nie wiem co zrobić...ale na szczęście mam jeszcze pół roku na zastanowienie...
może nawet i troszkę dłużej...
!!!!
Wiem że szkoda alfy ale następną też pewnie pokochaszA tą pracę co byś wsadził w wybebeszenie auta do piaskowania to wsadzisz w przerzucenie gratów do drugiej. Ja bym przynajmniej tak kombinował.
Wybebeszenie auta to 3, max. 4 godziny roboty.
Chyba już nie raz to robiłeś
Mi by to pewnie z tydzień zajęło.
A kupujesz ładne za dyszkę i nic tylko się cieszyć. No ale to już nie moja decyzja.
Tak przy okazji ile czasu Ci Grzybku zajęło wymontowanie i wmontowanie deski rozdzielczej?