mi rowniez bylo milo poznac kolegow i zobaczyc ponownie tych ktorych juz poznalem.Dzieki chlopaki.P.S.jape tak mi spieklo ze szkoda gadac.Pozdrawiamy
mi rowniez bylo milo poznac kolegow i zobaczyc ponownie tych ktorych juz poznalem.Dzieki chlopaki.P.S.jape tak mi spieklo ze szkoda gadac.Pozdrawiamy
wrzucam kilka zdjęć ode mnie do pobraniahttp://speedy.sh/D7R8y/Pictures.rar pozdrawiam
![]()
Mariusz dzięki za zorganizowanie spota, miejsce super, ludzie i auta też. Szkoda tylko że tak mało czasu na integracje, może jeszcze zrobić powtórkę? Pozdrawiam i do następnego.
Alfa Romeo
born not made
miejsce jezt za....biste na takiego spota.A kto wpadl na ten pomysl??Malo czasu??My z Mariuszem wyjechalismy ostatni chyba po 17.P.S.ten grill to sie naprawde udal![]()
[QUOTE=Malo czasu??[/QUOTE]
No mówię za siebie bo ja pojechałem po 16tej. A na grilla to chyba trochę za gorąco , a do wieczora daleko.
Alfa Romeo
born not made
tak to był niepowtarzalny grill bez grilla hehehe.dzieki za spotkanie i do nastepnego!!
o co k'mon???
Ja też dziekuję wszystkim jeszcze razA na powtórkę jestem jak najbardziej chętny. Integrację z Alfaholikami z bratnich regionów trzeba systematycznie pogłębiać
Miło było poznać wszystkich, których do tej pory nie znałem !
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
ale grill był w bagażniku, wystarczyło wyciągnąćnastępnym razem biorę ręcznik i kąpielówki
pozdrawiam
![]()
Dzięki Panowie! Również miło było poznać!
Jak się odrobię w pracy to zdjęcia też wam podeślę.
Musze znaleźć chwilkę żeby przebrać i nieostre wyrzucić, już w obróbkę się nie będę bawił bo nie mam czasu.
POZDRAWIAM