Wymiana filtra stożkowego na większy, mycie tapicerki foteli, generalnie sprzątanie środka... na zewnętrzne zabiegi niestety brakło czasu, ale nadrobię zaległości.... miłego weekendu
Wymiana filtra stożkowego na większy, mycie tapicerki foteli, generalnie sprzątanie środka... na zewnętrzne zabiegi niestety brakło czasu, ale nadrobię zaległości.... miłego weekendu
Pokleiłem wkład lewego lusterka (odłaził plastik z zatrzaskami od szkła i drgało przy większych prędkościach). A potem z nudów czekając na sklejenie się do kupy wyszorowałem i nawoskowałem obudowę lusterka, wyszorowałem korek wlewu oleju i nawoskowałem pokrywę silnika![]()
Eh też się muszę pochwalić. Zregenerowałem felgi. Wymieniłem płyny. Pomalowane zaciski z tyłu. Wymienione kolektory wydechowe na bez katalizatorów,a i owinięte. Rozpórka przednia górna dołożona. Teraz jeszcze spiąć układ wydechowy i noramlnie jak wyjade to będzie od tankowania do tankowania!
Dzisiaj moja Bella dorobiła się klubowych ramek![]()
jak bym wiedzial Hubert ze bedziesz zamawial to i mi bys zamowil,a tak to dalej bujam sie BEZ![]()
Wybaczale ja zamówiłem je na początku maja i leżały na szafie czekając na lepsze dni
![]()
Wypiaskowałem i pomalowałem felgi do 155ki, wreszcie SL-ki wyglądają jak nowe, poza tym wspawane nowe panele do 155ki, teraz tylko obróbka, malowanie a potem zostaje mechanika.
nowy kolektor dolotowy(bez klap wirowych,zaspawany),nowe 2 wahacze gorne + nowy prawy dolny,zbieznosc.Po niedzieli renowacja plastikow kokpitu,zaprawka na dachu(po ptasiej pieczatce)
Nowe logo na masce, wymienione dywaniki, mycie plus woskowanie.