Rura doszła. Zamontowana ale niestety wyszła za wysoko. Spróbuję coś z tym zrobić jak się uda bo teraz to się z maską styka nawet.
A mam jeszcze pytanie. Czy drgania przenoszone z silnika przez rurę nie są niebezpieczne dla intercoolera?
Rura doszła. Zamontowana ale niestety wyszła za wysoko. Spróbuję coś z tym zrobić jak się uda bo teraz to się z maską styka nawet.
A mam jeszcze pytanie. Czy drgania przenoszone z silnika przez rurę nie są niebezpieczne dla intercoolera?
Wszystkie rury spawam wedlug szablonu,kolea kilka postow wyzej takze ma 147 i u niego wyszlo git,wrzuc fotki prosze.
Tak patrząc jedynie na te fotki tutaj wklejone w poście #248 i #250 to wydaje się, że te rurki są zupełnie inne. Kolanko od strony pokrywy silnika wygląda na wykonane zupełnie pod innym kątem?! To na 100% ten sam szablon? Stąd może wynikają różnice, że jednemu pasuje lepiej, a innemu gorzej...
moja rurka jest do wersji 115KM a kolega w poście #250 ma już wersję 140KM także już troszkę inny szablon pewnie
To któryś może trzeba dopieścić![]()
Chodzi mi o kolegow Matii i Mikolajpn,maja takie same silniki a kolea bartol ma prototypowa rurke ktora byla robiona na oko,wiec niemam mozliwosci pomylki![]()
No spoko nie ma sprawy. Wystawię zdjęcie jak znajdę chwile żeby je zrobić. A wypowie się ktoś o tych drganiach o które pytałem w poście #251?
metoda na oko się sprawdziła w prawdzie nie patrzyła idealnie w kolektor ale dzięki złączce z FMIC dało się to założyć) rurki zdaja ezgamin w 100% warto było
) wielkie dzięki misiaczku xD
I jak tam góra do GT 1.9 JTD???
Tak pytanie mam... nie czytałem od samego początku, bo to 26 stron. Dolot do 2.5 V6 192ps - realne?