Pozdrawiam kierownika granatowej GTV widzianej w piątek ok. godz. 17-stej w okolicach zwężki za Dąbrową Górniczą na DK94. Kolega miał chyba ramki z tego co widziałem. Tablice SY XXXXX
Pozdrawiam kierownika granatowej GTV widzianej w piątek ok. godz. 17-stej w okolicach zwężki za Dąbrową Górniczą na DK94. Kolega miał chyba ramki z tego co widziałem. Tablice SY XXXXX
pozdrawiam grafitową (chyba;P), oramkowaną, 147 na rej. SJ widzianą dzisiaj na parkingu pod M1 koło godziny 13![]()
Pozdrawiamy bordową 155 na ramkach (SBL...) widzianą wczoraj koło 16 w Kętach. Łapki były![]()
bOrsuk - to na pewno byłem ja, a kolor grigio africaPozdrawiam również
![]()
pozdrowienia dla jasnej (nie dostrzegłem dokładnie jaki kolor, ale zalatywał trochę błękitem) oramkowanej 156 widzianej wczoraj na drodze z Oświęcimia na Kraków. Łapki były![]()
Today we are living our future memories..
pozdrawiam srebrnego Spider'a stojącego dzisiaj pod UE Katowice około godziny 9-10![]()
Pozdro dla kierownika srebnego GT SY... (bez ramek) stojacego po 10 na 3go maja w DG.
Wczoraj na parkingu na Koszalińskiej w Sosnowcu widziałem 147 na obcych blaszkach i przywieszkami na szybie, chyba dopiero co sprowadzona ;-)
Tapnięte z SGS II
Dziaru czy Ty aby dziś jechałeś z Pszczyny w kierunku Tych?
napewno Dziaru jechalTak wogóle to pozdro dla Dziara bo go mijalem w porębie jak na pszczyne pomykał rano ja jeszcze taki troche zaspany w tym aucie i w ostatnim momęcie sie kapnolem
![]()