Pozdrawiam GTV GST.Czarną z czerwonymi felgami na ramkach Alfaclubu.W Krakowie na os.Kalinowym dziś.
Pozdrawiam GTV GST.Czarną z czerwonymi felgami na ramkach Alfaclubu.W Krakowie na os.Kalinowym dziś.
Pozdrawiam kierownika 156 w kolorze hmmm... grafitowym, jadącego przed 7 w kierunku Bańgowa ul. Wrocławską w Siemianowicach Śl.
Przy okazji w ogóle nie pozdrawiam kierownika czerwonej 147 SJ... (bez klubowych ramek) przed FL z trzepoczącymi włoskimi flagami spotkanego wczoraj przed 18 na Pogoni w Sosnowcu. Mknął z tymi trzepoczącymi flagami prosto pasem do zawracania, na czerwonym świetle mijając kawalkadę "frajerów" powoli ruszających na zielonym pasem do jazdy na wprost.
pozdro dla kierowcy niebieskiej 146 która przejechała obok mnie na ul. Kościuszki w Pszczynie około 11stałem na parkingu pdzy drodze w 156
![]()
Pozdro dla Izanego widzianego jakąś niecałą godzinę temu, który jechał do GeorgaDla Georga też pozdro
![]()
pozdrowienia dla pięknej blondynki z czarnej 156 którą widziałem dziś około 12 45 na drodze pomiędzy Bestwina a Czechowicami .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Pozdrowienia dla Wojtka, pomachane na Mogilskim![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
A ja pozdrawiam Wojtka J ktory przeleciał przed chwilą koło komisu swoja v6dzwiek piekny
![]()
Pozdrawiam wszystkie Alfy widziane dzisiaj w drodze z Tarnowa do Krakowa. Trochę się ich uzbierało![]()