dzisiaj i wczoraj widziana czerrrrwona AR 156 kolegi Shawo w miejscu pracy, alfa nie do pomylenia, na tych felgach wygląda rewelacyjnie.
dzisiaj i wczoraj widziana czerrrrwona AR 156 kolegi Shawo w miejscu pracy, alfa nie do pomylenia, na tych felgach wygląda rewelacyjnie.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Widziana policyjna 159 stojąca w ogniu niestety na autostradzie na zjeździe na Złotoryję![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Dziś znowu we Wrocławiu widziałem AR GT. Piękna maszyna. Stała koło głównego PKP i ma customowe tablice rejestracyjne - po napisie wnioskuję, że jeździ nią niejaki Soy, ktoś z tego forum?
widzana dzisiaj na bielanach na parkingu przed ikea czerwona alfa 147 z pieknymi felgami TIrejestracja cos chyba FZG.. stalem obok ale niestety mazda. Alfe obszedlem cztery razy - felgi genialne! pozdro
![]()
Pozdrowienia dla czerwonej 147 widzianej w Złotoryji pod Ośrodkiem Kultury na blachach DZL KT11.
Ładne felgi.
A to mattomDziś w Złotoryi widziana też zielona 166 ale pani kierowca mnie nie zauważyła
Parę dni temu ktoś mi machał na trasie Złotoryja Legnica ale że byłem nieobecny duchem to po minięciu dotarło do mnie że z Alfą się minąłem
Pozdrowiłem awaryjnymi
![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Zrobiłem fotkę nawetWracałem ze Szklarskiej z kumplami i chwilowy przystanek zrobiliśmy.