Żałuję że zabrakło mnie tam, byłem w drodze, chciałem wpaść niespodziewanie ale był wypadek srebrnego nissan'a po drodze(droga zablokowana) i też ze względu na marudnego pasażera zawróciłem....swoją drogą co tam się stało? I szkoda bo podniósł bym nieco Alfaholikową frekwencję. Automatycznie piszę się na kolejne spotkania w tym miejscu jeśli mam nadzieję się odbędą. Swoją drogą pozadrawiam kierowcę Lancii Integrale którego mijałem na moście nad zalewem. To sama radość mijać legendę![]()
sorki ze nie wpadlem, nie dalem rady, wczoraj nad bocianowa GT sie meczylem, i musialem wreszcie sie wyspac, z tego wszystkiego po prostu zapomnialem o spocie....
jeszcze raz przepraszam.
pzd.
Ostatnio edytowane przez george11 ; 01-07-2012 o 21:28
K**wa, zapomniałem...![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Dziękuje wam koledzy za udany spociknastępnym razem może będzie więcej włoskich piękności Lancii i Alfy i może Maserati lub Ferrari
![]()
Szkoda, że nie dałem rady, następnym razem chętnie się pojawię![]()
Bardzo żałuję że nie byłem... no ale niestety jak już pisałem pewne sprawy, których nie mogłem wcześniej przewidzieć. A jak widzę po zdjęciach to tak jak napisałem - uczta dla okaA zapewne przy niektórych silniczkach też uczta dla ucha
Była może jakaś Kappa 20VT ?Bo taka mnie się zawsze marzyła i miała być taka kupiona, ale jednak padło na Alfę
![]()
Bocian żałuj - a ja miałam coś dla Ciebie i Twojej ,no i objechało Rybnik i wróciło do Żywca z powrotem![]()