widziana dziś czarna 159 na tablicach szczecińskich, końcówka 42V
Alfa ma jakiś problem, albo wypalał się DPF na Mieszka
widziana dziś czarna 159 na tablicach szczecińskich, końcówka 42V
Alfa ma jakiś problem, albo wypalał się DPF na Mieszka
Dziś 2x widziałem kolegę Radexona w G-dzRaz na ul. Kosynierów Gdyńskich przed przedszkolem, a drugi raz przy wyjeździe z McDonaldsa - nie ładnie nie stosować się do znaków nakazu skrętu +_- Byłem incognito, służbowym wozidłem.
Widziana także była 147 na klubowych ramkach i blachach SCZ.... na ul. Parkowej.
Ja za to wracając do domu zauważyłem zaparkowaną maszynę Maska, pod Orlinkiem na oś. Rządz - a w sumie to ona sama wołała zobacz na mnie!![]()
![]()
Dziś goniona czarna 159 na "ZSW" od promu w kierunku Szczecina... niedogoniona![]()
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."
Wczoraj ok 16:30 na Św. Wojciecha w Szczecinie 147 na ZGL, kolor niezdefiniowany: coś pomiędzy granatem a fioletem![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki AR 159SW robiącej często zakupy w Intermarche Trzebiatów
pozdro dla alfisty o num rej zaczynajacym sie na ZSD.... stojacego w kolejce na miejski prom w świnoujściu po stronie uznam.
Dzisiaj przed 9:00 ustrzelony Kripp w swojej 146 pod wiaduktem na Kolumba...i u blacharza na Mierzynie srebrna 156 w sedanie na klubowych ramkach i tablicach ZGY... robie tam mojego kermita![]()
Była Lancia...był Fiat...byla Alfabyło Cabrio
Wróciła Alfaa Ferrari i Maserati ne emeryturze...
Hej Endrjus, nie zauważyłem Cię, no ale skoro żaba u fachmena to nic dziwnego, nie wiem za czym się rozglądać.
Dziś na wprost mojego biura parkowało czarne Mito na ZS z czerwoną deską, nie wiem czyje ale wzrok przyciąga![]()
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."