Ze Świdnicy wyruszyliśmy o 16.40, koło 17 byliśmy na miejscu a całe spotkanie zakończyliśmy kolo 19.30Byliśmy pod tamą na dole a nie na koronie, z korony było nas widać w dole. Szkoda że na siebie nie trafiliśmy Rafał :/[/QUOTE]
Musieliśmy się chyba minąć o jakieś 10 minut, bo byłem pod tamą, ale to była jakoś 16:20, ubrudziłem auto po tych wertepach pod tamą, ale nie było nikogo, to pojechałem wokół Zagórza i przyjechałem drugi raz, dalej echo... podjechałem do kolegi, który był akurat w pobliżu, chwilę pogadałem, no i ok. 17 byłem trzeci raz pod tamą, dalej echo, w związku z tym pojechałem do Świdnicy, nikogo nie widziałem, no i wróciłem przez Złoty Las do domu, a Wy musieliście już być pod tamą w tym momencieSzkoda, że nie podjechałem jeszcze ostatni raz... no cóż może następnym razem
Paweł i Wojtek, miałem do Was kiedyś numery, ale jakiś czas temu skradziono mi telefon i wszystkie kontakty poszły... Więc na przyszłość podaje 606-626-424
Pozdrawiam i mam nadzieje, że następnym razem jak będę to wszystko się dogra, a ja już będę mógł się pochwalić nową Bellą![]()
Alfę kupujesz sercem, nie głową
Ok dlatego nie mogłem odkopać tego tematu... Flatbeet jutro o 17stej pasi;] w sumie reaktywacja tematu się tu przydaD mam pare pytań odnośnie miejsc w świdnicy dotyczących mechaniki i elektryki
w razie wu ofkors;]
ok to będę już o 17 na parkingu nad zalewempowinienem być
bo co prawda na do południe mam inne plany ale do 17 powinienem być na miejscu. możesz mi podać swój kom w razie W to dam znać jeśli by sie do 17 nie wyrobił.
535381873ciekawe czy ktoś się jeszcze chętny znajdzie
Ech, byłem dzisiaj nad zalewem przed południem, ale bolidem marki ABC Design. Po południu nie dam rady...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
no więc mi jutro jednak pasuje dopiero na 18 sie spotkaćpasuje ta godzina ?
spoko;] jutro z rana do książa bo dziś tyle samochodów że nie było jak zaparkować, ale 18sta będę nad zalewem;]
Ja też postaram się zjawić