Jeszcze się lipiec nie zaczął a Nazar już o połowie sierpnia piszeDajmy jakiś termin np za 2 tygodnie i niech się wpisują Ci co chcą i już.
Na chechło też bym się wybrał póki roboty jeszcze nie znalazłem![]()
Jeszcze się lipiec nie zaczął a Nazar już o połowie sierpnia piszeDajmy jakiś termin np za 2 tygodnie i niech się wpisują Ci co chcą i już.
Na chechło też bym się wybrał póki roboty jeszcze nie znalazłem![]()
Nazar to jo proponuja zaroz przed twoim wyjazdem 14 w sobota zrobić wypadzik na grilla i co wy na to ????
Hehehe sylwek ta cyfra 14 chyba się tyczy godziny 14 w sobota bo jak chodzi o dzien to 14 to wtorek a to niedobry dzien na grill + uno birohehehhe . Ja mysle ,że skołujemy wczesniej tego grila . Ja obserwuje temat....Jak auto nie odmówi posłuszenstwa to kazdy weekend daje rade chyba ,że jak by coś padło
to mnie Bravo wpuscicie...wkoncu uboższy brat
![]()
sorki źle przeczytałem chodziło mi o 14 lipca a nie sierpnia to akurat jest sobota![]()
Masakra z nami alfaholikami. To tak samo ja prubóje od zeszłego roku cosik zmątować u mnie na stawach w pilchowicach i zawsze jest lipa. Normalnie wstyd wstyd wstyd.
- - - Updated - - -
Ale ja pogadam z żoną i myśle że na pare godzinek byśmy mykneli. Wciorać jakąś kiełbache napić się browarka i pobajerzyć.
- - - Updated - - -
A jak nie wiemy i nie umimy organizować spocików to trza było przyjechać w niedziele do rybnika i zobaczyć jak to się robi. Pełny szacun dla klubu lanci. Uczmy się od nich. Naprawde..
póki co to zapraszamy tu http://www.forum.alfaholicy.org/malo...07_2012_a.html
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Kolego, na spotach i zlotach to jesteśmy co chwila więc uczyć się nie musimy - rok temu osobiście zorganizowałem i było coś koło 30 Alf - więc da się tylko trzeba umieć
W tym roku też mini spocik organizowałem i było troche osób
Sposób?
Założyć temat typu "Spot + "nazwa miejsca" + "data" " i tyle.
W środku wszystko opisać odrazu z odpowiedziami na pytania które zostaną zapewne zadane i efekt murowany
Tylko myśleć nad wybraną datą przed założeniem tj najlepiej niedziela i spojrzeć jak +/- wygląda pogoda na za 2 tygodnie.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
No i co???... Kolega robi grilla a tu jak zwykle cisza. Powiem tyle same mięczaki hi hi.
- - - Updated - - -
Sylwek ja jeszcze się z tobą spikne dasz mi swój numer i wytłumaczysz gdzie co i jak oki.
- - - Updated - - -
A do kolegi IZANE. Jeśli myślisz że 30 alf to dużo no to niech ci będzie. Tylko przelicz to na ilość użytkowników a potem mów że to dużo. Powiem ci tak. Mam golfa II-KE. Zapisałem się na forum i w ciągu trzech godzin zjechało się nas około 70-ciu. A ty mówisz ofrekfencji. Daruj sobie kolo.
Faktycznie w wypowiedziach pasujesz mi na użytkownika Golfów.
Jak tu się ktoś ma wpisać, jak przez strony gadacie tylko, że można zorganizować itp a nawet daty nie ma wystawionej KONKRETNEJ tylko proponujecie.
Założyć temat w którym będzie konkretna data, godzina, miejsce i niech się wpisują i tyle... jak się nie umie coś konkretnie zrobić to niech się potem ktoś nie dziwi, że nie ma konkretnych osób chętnych, bo jak się mamy wpisać na spot który jeszcze nie ma ustalonej daty, skąd mam wiedzieć czy będe przecież nie mam każdego weekendu wolnego, że moge przyjechać.
A co do golfów, to odrazu 1000 was przyjechało, he he he.
1. Mam znajomych co jeżdzą golfami i nie przypominam sobie aby mieli gdzieś tyle aut, a jeżdzą na wszystkie spoty i organizują.
2. Co 3 auto jakie mijam to golf, więc odpowiedz sobie sam
No i co do tych "mięczków" to jesteś na forum rok, a nie przypominam sobie Ciebie abyś tak super jeździł na spoty/zloty "mięczaku".
Przez ten rok co się zarejestrowałeś byłem łącznie na spotach/zlotach myśle, że lekko 15 razy + około 20 razy na spotach cotygodniowych na 3 stawach, gdzie w porównaniu do innych marek co się tam zbierają... przodujemy ilością.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Izane ; 08-07-2012 o 08:32
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"