Ponowie looknijcie na te ogłoszenie
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C24926889.html
poza silnikiem wszystko mi leży, mam niestety 500kmi nie chce leciec na darmo. podpowiedzcie prosze
![]()
Ponowie looknijcie na te ogłoszenie
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C24926889.html
poza silnikiem wszystko mi leży, mam niestety 500kmi nie chce leciec na darmo. podpowiedzcie prosze
![]()
Załatw VIN i wszystko Ci o niej powiem....
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
ZAR93900007226940
proszę o pomoc
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
powiedzcie chłopy, czy warto jechać, czy ktos moze ogladal ten egzemplarz?? jestem powaznie zainteresowany i zamierzam za 2 dni wyruszyc w podróż po niego.
Witam,
Chyba Cię nieświadomie podkupiłem - przepraszam.
Wczoraj sfinalizowałem transakcję i mam pytanie do Tomka_KRK - czy u Ciebie można zrobić prawdziwy przegląd tego auta ?
( z wymianą rozrządu)
Jak możesz daj info na priv - jestem z Cz-wy - mam trochę obaw o kilka rzeczy.
A auto prowadzi się rewelacyjnie, blacharka i wnętrze też w idealnym stanie [jedynie nawigacja jakaś stara i niepolska i opony zimówki - na wykończeniu]
FX-159
P.S. zanim ją kupiłem to oglądałem 8 innych (zrobiłem ponad 1000 km) - warto ruszyć w Polskę![]()
Ostatnio edytowane przez FX-159 ; 04-07-2012 o 07:17
jak mozesz to podziel sie spostrzezeniami na temat komisu PRESTIGE CARS Zduńska Wola, oraz jakie masz obawy dotyczace tego samochodu
fak. sie najaralem i na dzisiaj kase załatwiłem.![]()
Co do komisu: polecam go z całą odpowiedzialnością !
Ekspertem motoryzacyjnym to nie jestem ale w czerwcu byłem z 7 komisach w całej Polsce. Ten w Zduńskiej Woli pozytywnie mnie zaskoczył:
1. samochody ściągają wyjątkowo dobrze utrzymane (oglądałem ich kilka)
2. przebiegi tych aut wyglądają REALNIE 30 - 35 tyś. km na rok użytkowania (w niektórych komisach wszystkie auta max. 99.000 km bez względu na rocznik
3. nie mają "aparatury" do czyszczenia aut - w niektórych komisach ordynarnie polerują wszystko (widać ślady pasty na uszczelkach) a tu nic !
4. nie mają "warsztatu blacharskiego" po sąsiedzku (dość często przy komisach takie funkcjonują - jak sprawdzisz w KRS to jeden właściciel - i składaki seryjnie lądują na placu)
Minusem była odmowa przyjęcia starego samochodu w rozliczeniu [bo to za stary Focus był...] ale 2 km dalej sprzedałem w innym komisie.
I niemiłe zaskoczenie w bagażniku - zastanawiałem się dlaczego tak intensywnie śmierdzi tymi choineczkami - poprosiłem o ich wyjęcie [było ich 5 !] - ktoś [nie wiem czy jeszcze nie w Belgii] ktoś wyprał tapicerkę i pozamykał schowki - nie dosuszony materiał zapleśniał w kilku miejscach w zamkniętych schowkach.
Juto jadę na ponowne pranie z odpleśnianiem.
A co do auta... blacharsko bardzo dobry, kilka odprysków na masce [wytargowałem 500 zł na jej naprawę], niesamowicie dobrze się prowadzi, wygląda jeszcze lepiej...
Na razie ZACHWYT !