aniucha nio ładna tylko felgi bleejakieś takie germańckie :p hihih
aniucha nio ładna tylko felgi bleejakieś takie germańckie :p hihih
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla czerwonej 159 Q4 , widzianej obok Valeo w Czechowicach , i również dla czarnej 156 ( pomachane + światełka ) KWA blachy widzianej na Tarniówce - Droga z Kęt do Oświęcimia około 14;30 .
Ostatnio edytowane przez PHOENIX ; 07-07-2012 o 13:15
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Pozdro dla nie oramkowanej niebieskiej AR 156 SW rejestracja SMI 7*** w środę około 13 na Czułowie w Tychach, łapki były i awaryjne też![]()
Pozdro dla grafitowej GT stojącej wczoraj na skręcie do Wyki ok 19.
Pozdrawiam kolege w czarnej 156 widzianej dziś na Westerplatte w Krakowie około 14.10 rej KCH.... było pomachane i odmachane![]()
Widze, że Twoja bella bardzo podobna do naszej i przygody też takie samemimo, że mamy ramki to niektórzy patrzą na nas jak na ufo gdy machamy. Widać taki polski naród dziwny, że nie potrafią się cieszyć zwykłym pozdrowieniem
masz jak w banku, że ja odmacham, gdy spotkamy się na drodze
Pozdrawiam najprawdopodobniej maniek015 wyjeżdżający spod lidla na os.Piastów.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SY jadącej dziś za mną na Miarki
Ps. Zaj...ste felgi![]()
A ja pozdrawiam nietypową 159-kę czarny mat widzianą dzisiaj w Wadowicach. Niespotykany kolor, a auto całe wyglądało bardzo rasowo. Czarne fele, czarne szyby. Może trochę zbyt ciemne te szyby, bo zaleciało "karawanem", ale ogólnie fajny wózek.