do 2,5 raczej nierealne,dop ora do t w pozniejszym terminie,ok 2 tyodnie,a beda jeszcze jacys chetni na rurki![]()
do 2,5 raczej nierealne,dop ora do t w pozniejszym terminie,ok 2 tyodnie,a beda jeszcze jacys chetni na rurki![]()
ja będę ale muszę zobaczyć ile mi się zmieni jak założę nowy IC dlatego na razie się nie odzywam...
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Rurki doszly cale i zdrowe w tamtym tygodniuNa weekendzie zdazylem je zamontowac. Niestety jak sie okazalo mialem nie tylko problem z nieszczelnym dolotem, ale takze z ukladem podcisnienia. Dlatego, jak tylko uda mi sie wyeliminowac niesforna usterke, dam znac jak nowy dolot wplynal na osiagi mojej belli. Jeszcze raz wielkie dzieki misiu7911 za pospiech. Co profesjonalizm, to profesjonalizm
![]()
U mnie (105KM) rurka założona , pozytywne wrażenia podczas jazdySzkoda tylko że nie udało się wykonać koledze dolnej
Załącznik 61505Załącznik 61506Załącznik 61507Załącznik 61508
No niestetyale jakby ktos chcial gorna do 105konnej mam dostepna od reki
Moze jeszcze inni sie zdecyduja,po orlopie jade po rure,wiedzialbym ile kupic![]()
dolny doszedł, dzięki. będę montował jakoś w następnym tygodniu![]()
Jak daleko sięga górna część? Bo będę u siebie zmieniać IC a mam taki co ma wejścia po jednej stronie i nie wiem czy jakby zamówił to czy będzie pasować ta rura... Tak samo dół nie wiem jak wyjdzie mam nadzieje że dużo przerabiania nie będzie
Było:
AR 145 2.0 TS QV - szatan
AR 156 2.0 TS - Cadamuro Design
Audi A6 2.5 TDi V6 Avant + fronc IC + przelot + remap by cinek = 167km i 400Nm AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Jest:
Opel Signum 1.9 CDTi
Mam pytanie co do górnej w 105km. Od ssącego idzie na wprost.. U mnie tak nie podejdzie. Rura będzie dotykała do plusowego w aku. Dlatego oryginał jest wygięty do góry.
Jest możliwość jakiegoś innego projektu górnej rury?
Ja bym się pisał na górę i dół do 2.4 jtd 136km.