Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Temat: Problem z kodem ICS

Marcin166
    Gość

Domyślnie

Szit, ile kosztuje sprawdzenie takiego kodu? Bo domyślam się, że za free nie można tego zrobić.

Użytkownik Romeo Avatar Matt21
    Mieszka w
    Szopie
    Auto
    Po-Jeep Grand Cherokee - luźno spasowany, wysokoobrotowy 1.6 TS

Domyślnie

Noooo za darmo to raczej nie bardzo, kurde nie pamietam juz ile ale poszukaj w moich postach dotyczacych ICS to napewno znajdziesz, chyba sciagniece samego kodu cos ok 200zł, juz nie kojarze dokładnie. :|
    DIESEL POWER - BEZ DYMU NIE MA OGNIA !!
    Honda CBR 929 - DYMU BRAK OGIEŃ POZOSTAŁ

adriano166
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Marcin166
    Szit, ile kosztuje sprawdzenie takiego kodu? Bo domyślam się, że za free nie można tego zrobić.
    Ostatnio z tym walczyłem za wyjęcie ICS serwis krzykną 200zł + 170zł :roll: tak się przedstawiają ceny w Warszawie Carserwis na 1 Sierpnia. Ja ICS wyjąłem sam, nie jest to takie trudne

KonradOranx
    Gość

Domyślnie Problem z wpisaniem kodu ICS

Witam! Jestem posiadaczem Alfy 166. Mam problem z wpisaniem kodu ICS, nie działa mi pokrętło do wpisania cyfr, wciąż przechodzi mi na zero. Co można zrobić???

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar ZENDER
    Mieszka w
    laski
    Auto
    SAAB 9-3 AERO CABRIO , ALFA 75 TS Recaro

Domyślnie

napisz na Pw to ci napisze na majla gdzie on jest zapisany , trzeba go tylko znalesc i wklepac . Wlosi sprytnie to zrobili .

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

a czy orientujecie się może kiedy używa się navigation code?
    chodzi o to że przymierzam się do wyjęcia tego całego panelu Navi /mam nav com+, ten kolorowy/ bo czytnik CD bardzo słabo mi działa, chce go dać do czyszczenia i w ogóle nie działa mi ten telefon w panelu, to chce dać do naprawy.
    moje pytanie jak wyjmę ten panel i zainstaluję ponownie to zapyta mnie o kod ICS czy navigation code?
    dodam że kiedyś odłączałem akumulator na cały dzień i po ponownym podłączeniu nigdzie nie musiałem wpisywać żadnego kodu /bo gdzieś tu wyczytałem że w takich przypadkach powinno mnie poprosić o kod/

z góry dzięki za pomoc
    pzdr
    paweł

grzyb_07
    Gość

Domyślnie posiadam kody lecz chyba nie pasuja

witam. jestem tu pierwszy raz wiec prosze o zrozumienie. posiadam alfe 166 1999 rok 3.0 v6 i mam problem, otoz posiadam 3 kody spisane jedynie olowkiem na kartce (zalaczniki ponizej), gdu wpisuje kod z ICS 5398 niestety ale nie dziala po wklepaniu go 3 razy blokuje sie na 60 minut, co robic do czego sa te dwa drugie kody, i czy wogole to one sa poprawne??? w razie czego mozna sie kontaktowac ze mna na gg 6350816. auto zostalo sciagniete z zagranicy.

dodek_sz
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał ZENDER Zobacz post
    napisz na Pw to ci napisze na majla gdzie on jest zapisany , trzeba go tylko znalesc i wklepac . Wlosi sprytnie to zrobili .
    Gdybyś mógł zdradzić, gdzie włosi ukryli kod ics to będę wdzięczny.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Darus
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    166 2.4 jtd była, 156 fl sw 2.4 JTDm była, 166 FL 2.4 20v, 159 2.4 20v była, Giulietta 1.4 170 je

Domyślnie

ja tez poprosze

Gresus
    Gość

Domyślnie

Niestey kolega Zender ma przepełnoną szkrzynke. Może ktoś wie gdzie znaleźć ten kod ICS, bo niestety nie posiadam kart. Pare razy wypinałem aku i poza kodem do radia nic nie wołało. Będe wdzięczny za pomoc.
    Pozdrawiam