Witam, chciałabym kupić alfę romeo 147 z silnikiem diesla. Znalazłam takie ogłoszenie, jestem ciekawa czy warto kupić ten samochód. http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-9...C24695252.html
Nie mam żadnego znajomego który mógłby ze mną jechać po nią (jestem z dolnego śląska), więc Jestem zmuszona zrobić to sama. Ogólnie może i znalazło by się z 3 czy nawet 4 facetów z mojego otoczenia znających się na samochodach, ale każdy z nich odradza mi zakup alfy. A ja mam już serdecznie dość słuchania o audi a3 czy golfie IV, bo na ulicach ich pełno, to raz a 2, miałam golfa VI ale jest tak nudny i przewidywalny niczym stare małżeństwo więc go sprzedałam, trochę dołożyłam i dysponuję kwotą 13 tys zł. pragnę auta które posiada duszę i charakter. Proszę nakierować mnie na jakie rzeczy powinnam zwrócić uwagę. Na pewno podjadę na warsztat samochodowy i zwrócę dokładną uwagę na stan blacharki. pobawię się światłami, kierunkami hamulcami itd. Ale co jeszcze? A może ktoś jest w posiadaniu tego konkretnego modelu? Proszę nie sugerować zakupu modelu 156, ani innych. To musi być 147 z silnikiem diesla--->
moja wyśniona Lola![]()