...nie drapać się tu kocury bo se tipsiory połamiecie....Co do konkretnego terminu to po to są propozycje by jakoś podpasowac pod możliwie największą ilość zainteresowanych nie??? Ale ja i tak jestem za....CHECHŁEM NA POLU NAMIOTOWYM!!!
![]()
...nie drapać się tu kocury bo se tipsiory połamiecie....Co do konkretnego terminu to po to są propozycje by jakoś podpasowac pod możliwie największą ilość zainteresowanych nie??? Ale ja i tak jestem za....CHECHŁEM NA POLU NAMIOTOWYM!!!
![]()
Nazar Ty rozumiesz o co mi chodzi
Racja, po to są propozycje ale z własnego doświadczenia wiem, że to za dużo nie daje dlatego najlepsza metoda to walnąć termin z góry i kto może ten może kto nie to trudno - poprostu musi być konkretnie no i ważne aby to była niedziela bo wtedy najczęściej pasuje![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
dobrze prawi Izane
diman79 taki chętny na spoty jesteś a jeszcze nie widziałem Cię na żadnym
w przeciwieństwie do Izane (gdzie jest spot tam jest Izane)
cały czas coś sie dzieje w gronie alfaholików z naszego regionu
wystarczy czytać i wpadać
co do organizowania spotkań liczą się konkrety a nie propozycje
będzie dwa autka to będzie dwa zależy jak termin spasuje a 70 to na ogólnopolskim
czasem warto posłuchać dobrych rad kolegów i nie ma co robić z tego problemów
bo to przyjazne forum
wpadnij na jakiegoś spota(nie lanci) zobaczysz jakie fajne ludziska
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
No tylko wezcie poprawke na to kto gdzie i jak pracuje....Mi też umkneło Opole....,teraz umknie spot w Żywcu ( w sierpniu ) bo akurat jade na urlop...... Kilka kopców mi też odpadło....a to dlatego, że w tygodniu jeżdzę 18 wheelerem i odpada a w weekend jak nie modze auta to chałupe bo tylko weekendy mam wolne a kobita mi tego nie zrobi
I źal mi dupe sciska jak oglądam zdjęcia na forum ze spotów bo mnie ta nie było .....a zajebiście mi się ekipa i spoty posiadaczy Alfonsów podobają bo są lajtowe ,"rodzinne" , pełna kultura , zero plastik lansu , zgoła odmienne od tych w których uczestniczyłem jak miałem BMW - przepełnione szpanerstwem i dresiarstwem....I za to was lubie i szanuje bo jesteście inną społecznością....lepszą!!!
Chopy ja nie mam do was pretensji o to że nie jesteśmy daremni itd. Racja byłem tylko na paru nspotach i było gitara to prawa z kim bym nie gadał to zajebiste ludziska. Ja to rozumiem że urlopy domy i rodzina. Ja też mam trójke dzieci i wiem o co kaman. Ale miśki łączmy się w alfkach i nas siła.
no to kiedy ??
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Sobota 14 lipiec na 16 pod sklepem Aldi na Halembie zbiórka z kiełbacha w autach
- - - Updated - - -
Jak ktoś ma jakieś pytania lub nie wie jak dojechać co zabrać to dzwońcie 788996599 bo nie zawsze mogę wejśc na neta, jak spocik wypali to mozemy co tydzień lub dwa się zjechać i pogadać.
- - - Updated - - -
Ty możesz co dziennie do mnie na grilla wpasć wiesz gdzie mnie spotkac popołudniami![]()
nie wiem czy to dobry termin raz że to sobota a dwa że 15.07 jest na sosinie![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
no i sie zaczeło....no to ja mam prosbe....Ja wole 14 niż 15 w niedzielo bo byda w Krakowie .... Obserwuje temat i rozwój wydarzen...