Jak podłoga jest w dobrym stanie to rób blachę(nie wspomnę o silniku który został zrobiony od podstaw). Wydasz myślę koło 4 K za całość ale będzie jak ta lala a za 4 tys porządnego auta nie kupisz. Sprzedaj saaba i wrzucaj kasę w alfe![]()
Jak podłoga jest w dobrym stanie to rób blachę(nie wspomnę o silniku który został zrobiony od podstaw). Wydasz myślę koło 4 K za całość ale będzie jak ta lala a za 4 tys porządnego auta nie kupisz. Sprzedaj saaba i wrzucaj kasę w alfe![]()
Yacek samochód stał pod warsztatem i zostały zniszczone wszystkie 3 auta, które tam stały.
Postanowiłem, że ją naprawie, ale na razie nie będzie lakierowana, bo nie mam tyle kasy, będę jeździł trochę pogniecioną ;p
- - - Updated - - -
aaa ale dowiedziałem się, że prawy błotnik był szpachlowany ;p
Już nieaktualneqv 12v jest za 2600 na tablicy
Naprawiaj auto i nie marudź!
Kuwa ręce normalnie opadają!! :/
Ale czegoś nie rozumiem! Skoro zostawiłeś auto u mechanika pod opieką to dlaczego się Ty masz tym przejmować? Jego brocha żeby coś wykombinować! Łaski nie robi! Kiedyś znajomego okradli i musiał się wysprzedać żeby ludzi pospłacać którzy sprzęty zostawili u niego. Biznes sprzedany - ludzie spłaceni! Krótka piłka! Jak nie będzie chciał to do sądu go i nie ma się co szczypać!
Zresztą sporo warsztatów jest ubezpieczonych więc może tam należy uderzyć?
Warsztat ma jakiś teren zamknięty, czy to jest na ulicy?
Jak stało u nich to powinieneś ich cisnąć.
A rozróba to pewnie z tego, że ktoś robił porachunki z tym warsztatem.