sam wgniot czy pierdzieć zaczął? jeśli to drugie to masz bardziej "sportowo" teraz![]()
sam wgniot czy pierdzieć zaczął? jeśli to drugie to masz bardziej "sportowo" teraz![]()
zaczął pierdzieć...generalnie rzecz biorąc poprzedni właściciel założył sportowy tłumik i fajnie to brzmi, ale teraz to jest dowód do zabrania...
Alfa stoi i czeka na zakup nowego tłumika i montaż...:/ porażka poprostu a miały być świece i przewody....
klima nabita
Pół dnia przy alfie, ale warto byłodolot wyczyszczony silniczek właśnie doznaje kąpieli w benzynie, bo coś się przycinał..:/ ponadto znalazłem przyczynę kulawego palenia jak było wilgotno, miałem urwaną jedną fajkę i dlatego paliła na 3 a później jak się zagrzała to już wszystko wracało do normy. jutro ma być nowa fajka więc pozostanie złożyć wszystko w jedną całość i jechać na kanał obejrzeć tłumik....:/ pozdrowienia i podziękowania dla Kwaśnego Bartka za pomoc
![]()
wymieniłem filtr kabinowy
Gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia
W ostatnim czasie zrobione zostało łożysko, gleba -30mm, prostowanie miski zaraz po glebiewymiana przewodu wspomy i uszczelnienie przewodu chłodzenia, wymiana drążków kierowniczych i geometria zawieszenia, a dziś mycie.
A silnik i tak niedługo wylatuje z komory i zaczynamy blacharkę, w celu przygotowania auta pod 2.0![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Dzisiaj złożyłem rozrząd, skręciłem wszystko i odjechałem z mocą![]()
próba #2, zamontowane alusy z letnimi oponami![]()
to przyjedz na Witosa sie zaprezentowac![]()