rowniez milo bylo 2 raz uczestniczyc![]()
rowniez milo bylo 2 raz uczestniczyc![]()
fajnie bylo. pozdrawiam i zapraszam np w srode do nas
![]()
Powróciłem do domu
Fajnie było i dzięki wszystkim za spotkanie było bardzo dobrze
Zapomniałem tylko krzesła zabrać kurde i znowu stałem...
Preston: dzięki za zapoznanie się ze 159'tkąfana
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
fajnie fajnie trzeba coś jak najszybciej ogarniać w tym temacie i w tych okolicach bo nie mam za dalekoa frekwencja super
![]()
No frekwencja lepiej niż myślałem, że będzie
Tylko lepiej by to wyglądało jakby kilka osób nie było tylko na chwile a na znacznie dłużej
Musicie pamiętać wszyscy aby zabierać se coś pod dupe najlepiej wtedy lepiej czas leci![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Sam podklepał bym się do Was na dłużej. Dużo Ciekawych osób do poznania co myślę nadrobię w przyszłości. Pozdrawiam
Izane następnym razem wezmę Ci jakieś siedzidełko![]()
Witam również dzięki za spocika chociaż sorki że tak wcześnie pojechałem. Bardzo fajna i liczna ekipa. Pozdrowionka. No i oczywiście szkoda ze jako sam byłem 166![]()
A tu Kolego jesteś w błędzie, w zastępstwie później pojawiła sie jeszcze jedna 166. Nastepnym razem zaplanuj więcej wolnego czasu, bo warto![]()
Ostatnio edytowane przez Izane ; 16-07-2012 o 09:21