Taa rozwniez dziekinastepnym razem zgubisz a nie znajdziesz
heh nie no fajnie by bylo tak co tydzien cos znalesc
to 20 zl - to 100
![]()
Widze was w niedziele na sosinie !!![]()
Taa rozwniez dziekinastepnym razem zgubisz a nie znajdziesz
heh nie no fajnie by bylo tak co tydzien cos znalesc
to 20 zl - to 100
![]()
Widze was w niedziele na sosinie !!![]()
Izany akuratnie teraz niebęde potrzebował pomocy mechanicznej chociaż kto wie kto wienieobrażaj sie :* Dobra pytanie mam Pietropill będziesz bocik będziesz ?? reszta będziesz ?? ja będziesz
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Hans ja wierze, że będę. Poślizgi w pracach zawsze jakieś są, ale nie mogą być przecież nieskończenie długie. Hans a Ty obiboku będziesz, bo ja to nawet jak własną Alfę mam w cześciach to inni czyt. Izany czasami mnie podwożą.
jo byda byda musza to Twoje cudo łoboczyć i popytać sie o pare spraw![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
byda do 22:05![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
To co pod Go Sportem w czwartek![]()
zależy od pogody i tyle![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pogoda ma być ok, ja będę![]()
Jutro 20.00 3 stawy!
Ładna pogoda - widzimy się u góry pod Go-Sportem
Pogoda beee - widzimy się na parkingu niebieskim
Yo! Nowik musisz być bo musza coś obczaić![]()