Witam, coś mi się "przewala" w kierownicy AR 156 FL pod ta jedna srebrna częścią nie pod tymi gdzie jest sterowanie radiem, przy każdym obrocie cos tam "lata" jak do tego można sie dobrać? i czy ta część jest wymienialna?
Witam, coś mi się "przewala" w kierownicy AR 156 FL pod ta jedna srebrna częścią nie pod tymi gdzie jest sterowanie radiem, przy każdym obrocie cos tam "lata" jak do tego można sie dobrać? i czy ta część jest wymienialna?
Musisz odkrecic trzy sruby imbusowe od tylu kierownicy i zdjac poduszke. Potem wyciagasz modul z przyciskami i go rozbierasz. Sam to robilem wczoraj, poniewaz niezbyt dobrze dzialaja mi przyciski. Pozdrawiam
Dzięki za odpowiedź, wydaje mi sie że mi coś tam lata w tej srebrnej części w której nie ma przycisków- może sie odłamał jakiś kawałeczek plastiku nie wiesz czy można ten własnie element dokupic i jak on jest mocowany? A poduszke jak sie ściąga?
odłącz akumulator zanim odepniesz taśme zpoduszki by czasami nie wywaliła.
A normalnie kierunki Ci odbijają?
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Tak dwa sa srebrne ze sterowaniem a jeden cały srebrny, wszystko działa tylko własnie w tym całym srebrnym cos mi tam lata.
Bez rozbierania się nie obejdzie. Więc działaj w temacie.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA