Koledzy a xenony w 166 dają radę dobrze oświetlić drogę nocą? Bo piszecie że zwykłe lampy świecą słabo. Chcę kupić 2.4 JTD w białych skórach i xenonami na szczęście (mam nadzieję że na szczęscie)![]()
Taki urok używanych samochodównajładniej to one świeciły jak auto z salonu wyjechało. Ale z doświadczenia wiem że xenon zawsze lepiej doświetla niż zwykła żarówki.
no niestety w 166 światła to bolączka. Ja długo nie wytrzymałem jeździć w ciemnościach i przerobiłem lampy na biskenon.
Witam, mam do kupienia alfe 166 2,4jtd za 3,500zl nie ma przegladu i wlasciciel mowi, ze czasem zadymi mocno ale ma moc i idzie jechac. Blacha podobno zdrowa zawieszenie te jeszcze jej nie ogladalem i ma pelen wypas aby bez skory. Powiedzcie mi co to moze byc? Zmieszcze sie z naprawa max 4tys. Przeglad jak wyszedl a bedzie sprawna zrobic nie jest problemem, nie? Na co zwracac uwage podpowiedzcie mi. Pozdrawiami dzieki.
166 za 3.500 i do tego 2.4 jtd to nie może być auto sprawne i dobre
nie ma przeglądu ? ciekawe dla czego właściciel nie zrobi takiej pierdoły
właściciel mówi .. - chce się pozbyć szrota to mówi pierdoły jak każdy sprzedający ( może też mówić że jest super nówka prawie i też byś napisał że "właściciel mówi ..."
" blacha i zawiecha podobno " --- patrz punkt powyżej ( podobno krowy latają ale czy ktoś to widział ? )
" jeszcze nie oglądałem " - z niecierpliwością czekam na wnioski po oględzinach tegoż cuda full wypas zdrowego za 3500zł
"co to może być ? " - powróżyć możemy...
"naprawa za 4 " ? --- a wiadomo co jest do naprawy żeby szacować koszty ?
- - - Updated - - -
wybacz - ale inaczej odpisać nie potrafiłem
. Jak masz za dużo pieniędzy to sobie kup i naprawiaj, albo popchnij ja na czesci bo to musi byc straszna kupa gówna.. Za 3 tys to nawet 156 nie kupisz zdatnej do jazdy.
[C