hehe no mam podobnieNapisał Alfamaniak156
bmw i jak z tym autem? dowiadywałeś się za ile Ci założą?
hehe no mam podobnieNapisał Alfamaniak156
bmw i jak z tym autem? dowiadywałeś się za ile Ci założą?
ale rozumiem że na 166 3 litry lecz w gazie byś się nie zamienił , co?Napisał Alfamaniak156
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
A ja bym gazu nie załozył bo uważam że pewne rzeczy nie przystoją
Zalezy od kogo i czy ktoś dbał (do przesady) o autko, najmniejsza wątpliowść i nie ma mowy nawet jakby dopłacał :mrgreen:Napisał alfasound_mania
Pozdrawiam
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
narazie to szukam samochodu a o gazie wiem tyle ze ze 3 kola bede musial dac
ogladalem to auto i odradzam
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3277328
blotnik i lampa z przodu po wymianie i blotnik juz zjada rdza a kolor nie pasuje do reszty po drugiej stronie tez cos bylo robione z lakierem ogolnie wyglada na to ze w kilku miejscach bylo cos przetarte i poprawiane, nie dziala klima nie dziala jeden podnosnik szyb nie dzialaja wycieraczki, prawdopodobnie brzeczy katalizator, mocy jakos malo, srodeek w niezlym stanie ale nie zachwycil mnie. Na pewno wyjdzie wiecej po doglebnym zbadaniu ale mnie sie juz nie chcialo wiecej sprawdzac. Acha klocki i tarcze z tylu beda do wymiany zawiecha wydaje sie byc ok bo nic nie stuka i nie puka.
w goloszeniu oczywiscie byl stan idealny...
Tez mam gaz sekwencyjny BRC w 2.0TS i jest prima. Wszystko co pisali poprzednicy to prawda. Rowne przejscie z benzyny na gaz, na najwyzszych obrotach lepiej przyspiesza na benzynie. W codziennej jezdzie zmiana osiagow (jesli wogole jest) jest nieodczuwalna. Polecam.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
co to dokladanie za instalka ile kosztowala i kto zakladal?![]()
ja mam ELpi i nie mam z nim żadnych problemów, cena 2600 do 2.0ts + gratis reduktor do 250km