-
Haj
Czesc. Mam na imie Karol a na zdjeciu widac moja alfe jest ona z 98r z 2.0 silnikiem bez gazu. Znam cala historie tego auta i jest ono w bdb + stanie. Mocno doinwestowana wszelkie naprawy tylko oryginal w moim przypadku BOSCH. Na naprawe wiem z doswiadczenia ze niema co zalowac kasy lepiej raz a konkretnie zrobic i zapomniec niz pozniej kilka razy wracac do tego. Przygoda z Ala zaczela sie kiedy odebralem prawko i kupilem 33 1.7 jezdzilo sie naprawde super. W miedzy czasie mialem kilka innych samochodow takich jak: opel, ford, audi, vw, fiat, daihatsu no i czesto jezdzilem clio mamy ;] ale jednak najlepiej jezdzilo mi sie alfa to tez skłoniło mnie do zakupu obecnej alfy ktora posiadam 14 miesiecy. Podczas uzywania wymienilem: podnosniki szyb tyl prawy i lewy (manual), zawieszenie przod, wszystkie tulejki zawieszenia, swiece, przeplywomierz, sonde, kola letnie, lampy (oryginaly posiadam w bdb stanie) no i teraz czeka mnie rozrzad wariator i wszystkie filtry. Pomimo kosztow eksploatacji samochodem jezdzi sie rewelacyjnie, kazdy metr to przyjemnosc.
-
Witaj!
p.s. co oznacza litera B w opisie auta w profilu?
-
-
Tak jest 2.0 czysta benzynka. Troche maly silnik ale daje rade
Ostatnio edytowane przez Karol393 ; 20-07-2012 o 13:55
Uprawnienia